Visual & UI Designer / SOK

Sijainti:
HELSINKI

SOK Design on noin 40 muotoilijan muodostama in-house Design-tiimi, jossa muotoilemme päivittäistä monikanavaista asiointia S-ryhmän digipalveluissa ja toimipisteissä. Muotoilun avulla ja keinoin vaikutamme sekä miljoonien asiakkaidemme arkeen, että kymmenientuhansien työntekijöidemme arkeen ja työntekijäkokemukseen. Etsimme nyt uutta tiiminjäsentä työskentelemään SOK Loyalty -yksikköön muotoilun ja suunnittelun parissa. 

Visual & UI Designer, Loyalty

Tule rakentamaan kanssamme yhtä Suomen arvostetuinta lojaliteettiohjelmaa sekä entistä vaikuttavampaa asiakasomistajuutta, jossa digitaalisilla palveluilla on merkittävä rooli. Etsimme joukkoomme visuaalisesti taitavaa Visual & UI Designeria kehittämään kanssamme S-ryhmän asiakasomistajuuden konsepteja ja käyttöliittymiä Asiakashyödyn kehittäminen -tiimissä. Työskentelet läheisesti Product Ownerin, palvelumuotoilijoiden, Data Scientistien ja kehittäjien kanssa, sekä osallistut työsi kautta S Design Systemin kehittämiseen ja käyttöönottoon. 

Mitä toivomme sinulta?

Millaisilla taidoilla menestyt?

Tarjoamme sinulle

Hakuohjeet ja lisätietoja 

Haluaisitko sinä olla kehittämässä ja muotoilemassa digitaalisia palveluita, joiden avulla asiakkaamme saavat vähän enemmän irti lompakostaan ja uusia näkökulmia kuluttamiseensa – myös laatunäkökulmasta? Jos kiinnostuksesi heräsi, seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta! Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja ammatillisistakiinnostuksenkohteistasiviimeistään tiistaina 28.2.2023. Käymme hakemuksia läpi ja jututamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti. Liitäthän CV:si lisäksi portfoliosi hakemukseesi. 

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, IT Talent Acquisition Specialistimme Saima-Maija Rostedt juttelee mielellään kanssasi tehtävästä, tavoitteistamme ja meillä työskentelemisestä. Saima-Maijan tavoitat parhaiten sähköpostitse osoitteestasaima-maija.rostedt@sok.fi. 

Hae paikkaa.