Yhteisömanageri / Ornamo

Yhteisömanageri työpaikkabanneri

Oletko sinä tuleva idearikas ja empaattinen yhteisömanagerimme? Haemme tapahtumista ja verkkosisällöistä innostuvaa tiimipelaajaa rakentamaan kasvavan muotoiluyhteisömme toimintaa. Jos muotoilu on sinulle sydämenasia, saatat olla etsimämme henkilö.

Yhteisömanagerina vastaat Ornamon tapahtumatuotannoista ja digitaalisesta vuorovaikutuksesta. Ideoit, suunnittelet ja toteutat Ornamon yhteisötoimintaa, tapahtumasisältöjä ja jäsenmarkkinointia. Sinulla on vankka kokemus verkkosisältöjen tuotannosta ja digimarkkinoinnista. Keskeisiä tavoitteita ovat jäsenten kuunteleminen, aktivointi ja yhteisöllisyyden kokemuksen vahvistaminen sekä Ornamon jäsenmäärän kasvattaminen.

Olet osa pientä ja ketterää työyhteisöämme, jossa pääset sekä johtamaan projekteja että toimimaan osana projektitiimejä. Sinulla on hyvät projektinhallinta- ja vuorovaikutustaidot etkä pelkää vastuunkantoa.

Muotoilijajäsenet ja yhteisöllisyyden rakentaminen ovat lähellä sydäntäsi. Uuden strategiamme myötä yhteisömme elää muutosvaihetta, ja yhteisömanagerin tehtävässä sinulla on mahdollisuus aidosti uudistaa ja kehittää yhteisömme toimintaa. Ornamossa pääset työskentelemään yhteistyössä lukuisten sidosryhmien ja kumppanien kanssa.

Sinulla on

Arvostamme

Tarjoamme sinulle

Viikoittainen työaika on 37,5 h. Työhön kuuluu toimiva työterveyshuolto ja työsuhde-edut. Tarjoamme vuoden määräaikaisen sopimuksen ja rahoituksen varmistuessa mahdollisuus toistaiseksi voimassaolevaan sopimukseen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa täytämällä allaoleva lomake viimeistään 6.11.2022. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa
21.10. klo 10.00-11.00
28.10. klo 11.00-12.00
4.11. klo 10.00-11.00

Hilla Uotila
Yhteisömanageri
+358 44 762 0509

Ornamo

Ornamo on Suomen suurin muotoiluyhteisö ja kasvava, 2 900 osaajan verkosto. Jäseniimme kuuluu esimerkiksi palvelumuotoilijoita, UX/UI-suunnittelijoita, teollisia muotoilijoita, sisustusarkkitehteja, tekstiilisuunnittelijoita, muotoilujohtajia, muotoilun opiskelijoita, taiteilijoita ja monia muita. Tarjoamme jäsenillemme palveluita, jotka auttavat heitä heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan. Ajamme muotoilulle vahvaa asemaa ja vauhditamme muotoilun etenemistä yhteiskunnassa. 

#rakkaudestamuotoiluun