Yksikönjohtaja / LABin muotoiluinstituutti

Tule yksikönjohtajaksi uudistamaan korkeakoulutusta työelämää varten!

LABin Muotoiluinstituutissa koulutamme muotoilun, kuvataiteen ja visuaalisen viestinnän tulevaisuuden näkijöitä ja tekijöitä. Lukuisat yritysyhteistyöprojektit, ammattimainen toimintatapamme sekä koulutuksen perustana oleva vahva muotoiluosaaminen mahdollistavat opiskelijoille joustavan siirtymisen työelämään tai jatko-opintoihin valmistumisen jälkeen. Lisäksi autamme elinkeinoelämää kasvamaan ja kehittymään kestävästi.

LABin Muotoiluinstituutin johtajana vastaat yksikkösi strategisesta kehittämisestä, strategian edellyttämän muutoksen etenemisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta sekä toiminnan ja talouden tasapainosta. Tehtäviisi kuuluu myös aktiivinen yhteistyö elinkeinoelämän kanssa.

Esihenkilönä ja johtajana hyödynnät ja kehität organisaatiossa olevaa osaamista ja rakennat yhteisöllisyyttä tavoitteellisesti. Yksikkösi esihenkilönä vastaat henkilöstön hyvinvoinnista ja toimintaedellytyksistä.

Odotamme sinun olevan kiinnostunut muotoilusta monipuolisesti ja ymmärtävän sen merkityksen tietoyhteiskunnalle. Ymmärrät, että kansallisessa ja kansainvälisessä kilpailussa muotoilu on innovaation lähde ja parhaimmillaan osa yrityksen strategiaa.  

Olet työskentelyotteeltasi tulosorientoitunut ja sinulta löytyy innostavaa johtamisasennetta. Odotamme sinulta myös näyttöjä muutoksen tavoitteellisesta johtamisesta. Verkostoituminen eri sidosryhmissä on sinulle luontevaa.

Halu oppia uutta ja kyky tehdä yhteistyötä ovat edellytyksiä työssä onnistumiseen. Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus ja näyttö monipuolisista tehtävistä yritys- tai julkisella sektorilla. Viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Raportoit rehtorille ja olet LABin johtoryhmän jäsen.

Arvostamme yhteisössämme myönteistä asennetta sekä ratkaisukeskeisyyttä. Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä.

Tarjoamme merkityksellisten työtehtävien lisäksi loistavan asiantuntevan työyhteisön sekä joustavat mahdollisuudet yhdistää työ- ja vapaa-aika. 

Työ alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antavat vararehtori Merja Heino merja.heino@lab.fi, 040 760 5533 sekä rehtori/toimitusjohtaja Turo Kilpeläinen turo.kilpelainen@lab.fi, 044 708 5085.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköisen järjestelmämme kautta 26.8.2022 klo 23:59 mennessä.

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksiamme ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. Meillä työskentelee yli 8 900 opiskelijaa sekä 500 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa. 

Hae paikkaa.