Yrityskulttuurimuotoilija / Leidenschaft

OSAKSI LEIDENSCHAFTIN YRITYSKULTTUURIMUOTOILIJOIDEN YHTEISÖÄ?

Leidenschaft Oy on perustettu muuttamaan suomalaista työelämää. Me uskomme, että yrityskulttuuri on tämän haluamamme muutoksen keskeinen vipuvoima! Roolimme työelämän uudistajana on tarkoittanut meille täysiä kalentereita ja jatkuvaa kasvua. Etsimme nyt joukkoomme suomalaisen työelämän uudistajaa, eli intohimoista yrityskulttuurimuotoilijaa, täydentämään yhteisöämme.

YRITYSKULTTUURIMUOTOILIJAN TYÖ

Kaikella tällä tekemisellä tähtäämme yrityskulttuurin ja työtapojen muutokseen asiakasyrityksissämme. Suomalainen työelämä muuttuu vain tiimi, johtoryhmä ja yritys kerrallaan. Uskomme, että muutos lähtee tosiasioiden tunnustamisesta, joten kerromme asiat niin kuin ne ovat, emmekä siloittele löydöksiämme tai vähättele muutoksen tarvetta asiakkaillemme. Samalla olemme innostajia ja tukipilareita asiakkaidemme muutosmatkoilla. Ja kyllä, tämä vaatii roppakaupalla rohkeutta!

MITÄ LEIDENSCHAFTIN TIIMI ODOTTAA SINULTA:

MITÄ LEIDENSCHAFTIN TIIMI LUPAA SINULLE:

Mikäli tämä lista resonoi sinulle, niin älä epäröi vaan hae rohkeasti meille töihin. Työelämä ei muutu, ellei joku muuta sitä! Haku on auki 15.5.2022 asti.

Kannattaa vielä tsekata LinkedIn ja Instagram -tilimme, joiden kautta pääset tutustumaan meihin paremmin. Joudut ennemmin tai myöhemmin täyttämään työhakemuksemme, joten kannattaa tehdä se mieluummin enemmin.

Lisätietoja tehtävästä saat HR:ltämme Mona Rundbergilta, p. 040 592 3401