Valmennukset ja mentorointi

Tarjoamme yrittäjille ja muotoilun ammattilaisille uratukea ja sparrausta oman ammatin kehittämiseen. Teemme valmennuksissa yhteistyötä laaja-alaisesti ammattilaisten kanssa.

Eri puolella Suomea ja etänä järjestetty ALOITTAJA-valmennus tarjosi uransa alkuvaiheessa oleville palvelumuotoilijoille valmennuskokonaisuuden, jonka tarkoituksena oli tukea heidän ammatillisen identiteettinsä kehittymistä sekä antaa konkreettisia välineitä oman työuran tavoitteiden asettamiseen ja niitä kohti etenemiseen. Koulutuksen järjestivät Johanna Säynäjäkangas ja Sofia Forsberg, Qaswua Oy

Yhteistyössä Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun muotoilun laitoksen ainejärjestö Nuoret Designerit ry:n kanssa käynnistimme syksyllä 2020 mentorointiohjelman pilotin. Ohjelman tavoitteena on tukea nuoria muotoilijoita uran alkutaipaleella, muotoilijaidentiteetin vahvistamisessa ja omien vahvuuksien tunnistamisessa. Ohjelmaan haki 20 opiskelijaa ja yhdeksän mentoria, joista muodostimme yhdeksän mentoriparia. Mentorointiprosessi käynnistyy tammikuussa 2021.