7.–9.12. Ornamon Design Joulu 2018

Ornamon Design Joulu 7.–9.12.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla.
Ornamon Design Joulu 7.–9.12.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla.

Ornamon Design Joulu -tapahtuma Helsingissä kokoaa kotimaisen designin ja taidekäsityön ammattilaiset myymään tuotteitaan Helsingin Kaapelitehtaalle itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna. Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin, Puristamoon ja Valssaamoon levittäytyvässä tapahtumassa on esillä suomalaista huippumuotoilua, ekologista piensarjatuotantoa, taidekäsityötä ja grafiikkaa kodin sisustukseen, sekä vaatteita, asusteita ja koruja niin tunnetuilta muotoilijoilta ja taidekäsityöläisiltä kuin uusilta lupauksiltakin. Tänä vuonna tapahtuma saa myös uutta maustetta, kun virolaiset suunnittelijat osallistuvat kutsuvieraina tapahtumaan maansa satavuotisjuhlan kunniaksi.

Aika: 7.12.–9.12.2018.Avoinna perjantaina klo 15–19, lauantaina klo 10–19 ja sunnuntaina klo 10–18.
Paikka: Kaapelitehdas: Merikaapelihalli, Puristamo ja Valssaamo, Tallberginkatu 1, Helsinki

Ornamon Design Joulusta löydät aidot ja alkuperäiset tuotteet ja joulun parhaat design-joululahjat!

Klassikkoaseman suuren yleisön keskuudessa saavuttanut Ornamon Design Joulu on Suomen suurin designiin keskittyvä jouluinen myyntitapahtuma. Mukana on 230 suomalaista ja  31 virolaista muotoilijaa ja taidekäsityölästä. Viime vuonna tapahtumassa vieraili arviolta 20 000 kävijää. Tapahtumassa vierailijoilla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus tavata suunnittelijoita ja saada heiltä tietoa tuotteiden alkuperästä, materiaaleista ja valmistustekniikoista.

Katso täältä kaikki Ornamon Design Joulu 2018 -osallistujat.

 

Myyjäksi Design Jouluun? Ohjeet sivun alalaidassa.

 

#ornamondesignjoulu #ornamodesignxmas #loveoriginal

 

Designia myös verkkokaupoissa

Finnishdesigners.fi

Jos et pääse Kaapelitehtaalle, voit tehdä hankintoja designin ja taidekäsityön ammattilaisten verkkokaupoista, jotka on koottu Finnishdesigners.fi-sivustolle. Tutustu myös Ornamon Design Joulun osallistujien portfolioihin Finnishdesigners.fi-sivustolla.

 

Medialle:

Kuvapankki

Ornamon Design Joulu -juliste A3-koossa

 

Ilmoittautuneille myyjille: Tapahtumasta toimitetaan pohjakartta hieman ennen tapahtumaa. Paikat on täytetty ilmoittaumisjärjestyksessä ja toiveet on parhaan mukaan huomioitu.

Aiheeseen liittyvä sisältö