Jäsenyys

Tule mukaan Suomen suurimpaan muotoilun ammattilaisten yhteisöön!

Mitä saan jäsenenä?

Turvallinen yhteisö ja osaajien verkosto

Jäsenenä olet osa Suomen suurinta muotoilun ammattilaisten yhteisöä ja 3 000 osaajan verkostoa. Inspiraatio, tuki ja arvokkaat kontaktit odottavat sinua.

Nostetta uralle ja työnhakuun

Saat käyttöösi rahanarvoiset jäsenpalvelut ja -edut kuten lakimiehen neuvonnan ja Finnishdesigners-portfoliopalvelun. Me autamme sinua onnistumaan.

Parempi ja näkyvämpi asema muotoilijoille

Ajamme muotoilulle vahvaa asemaa ja vauhditamme muotoilun etenemistä yhteiskunnassa. Yhdessä nostamme muotoilijat merkittäviin asemiin työyhteisöissä.

Muotoilija Hanna Anonen työssään

Hae Ornamon jäsenyyttä sähköisellä jäsenhakukaavakkeella.

Kuka voi liittyä Ornamon jäseneksi?

Valkoinen rakenne

Mitä jäsenyys maksaa?

Ornamon jäsenyyden hinta on 195 euroa, opiskelijoiden 25 euroa, ja yritysten 240-1500 euroa. Ornamon kautta voit liittyä myös jäsenjärjestöihin, KOKO-työttömyyskassaan ja Tekniikan Akateemisiin.

Jäsenyyden päättäminen

Ornamon jäsenyyden voi päättää ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen muotoilu@ornamo.fi. Huomioithan, että maksamatta jätetty jäsenmaksu ei ole eroilmoitus. Eroilmoitus tulee tehdä ennen vuosimaksun eräpäivää. Jäsenmaksulaskut lähetetään sähköpostitse tammikuussa. Voit vaihtoehtoisesti pyytää paperilaskun, mikäli et halua laskua sähköpostitse. Olethan yhteydessä mikäli sinulla on jotain kysyttävää.