Valkoinen rakenne

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu määräytyy sen mukaan, oletko ammattilainen vai opiskelija ja liitytkö jäseneksi myös Ornamon jäsenjärjestöihin.

Saat ensimmäisen jäsenmaksulaskun liittyessäsi jäseneksi, jolloin se kattaa kuluvan vuoden loppuun asti. Jäsenyys jatkuu automaattisesti seuraavana vuonna, jollet ilmoita eroavasi yhdistyksestä kirjallisesti.

Jäsenmaksulaskut lähetetään vuosittain sähköisesti tammikuussa. Voit maksaa laskun kerralla tai sopia laskun maksamisesta osissa. Laskutusasioissa ota yhteyttä office@ornamo.fi.

Ornamon jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia veroilmoituksen kohdassa tulonhankkimiskulut. Alla ovat vuoden 2024 jäsenmaksut.

Ornamon jäsenyys

Varsinainen jäsenyys195 €
Opiskelijajäsenyys25 €
Yritysjäsenyys
Henkilöstön määrä
1240 €
2–3450 €
4–5650 €
6–8 900 €
9– 1 500 €
Yhteisöjäsenyys (muotoilualan yhdistykset)2 000€

Ornamon jäsenjärjestöt

Sisustusarkkitehdit SIO
Varsinainen jäsen
70 €
Sisustusarkkitehdit SIO
Kokelasjäsen
60 €
Sisustusarkkitehdit SIO
Opiskelijajäsen
10 €
Taiteilijat O25 €
Tekstiilitaiteilijat TEXO
Varsinainen jäsen
30 €
Tekstiilitaiteilijat TEXO
Opiskelijajäsen
30 €

Muut jäsenyydet

TEK-jäsenyys
Opiskelijoille ilmainen
159 €
KOKO-kassan jäsenyys63 €

UKK: Jäsenmaksut ja laskutus

Milloin lasku lähetetään? Tai miten lasku lähetetään? Entä kuinka pitkä laskun maksuaika on? Löydät kaikkiin näihin kysymyksiin vastaukset yhdeltä sivulta.

Petra Ilonen 2021

Kysy jäsenyydestä

Petra Ilonen, muotoilun asiantuntija
muotoilu(at)ornamo.fi
p. +358 46 878 2572

TEK -logo

Ornamo-TEK -kaksoisjäsenyys

Voinko liittyä Tekin jäseneksi?Esimerkiksi teollisuudessa, suunnittelutoimistoissa tai ohjelmisto- ja digialan yrityksissä palkansaaja-asemassa työskentelevät Ornamon jäsenet voivat liittyä Ornamo-TEK-kaksoisjäseniksi.Lisäksi opiskelevat Ornamon jäsenet Aalto-yliopiston taiteiden ja…
KOKO -logo

Työttömyyskassa KOKO

KOKO-kassan jäsenmaksu vuonna 2024 on 63 euroa / vuosi. Voit liittyä KOKO-kassaan ollessasi palkkatyössä. Työ voi olla toistaiseksi voimassa oleva, määräaikainen tai osa-aikainen, ja…