TEK -logo

Ornamo-TEK -kaksoisjäsenyys

Ornamo ja Tekniikan Akateemiset TEK ovat sopineet kaksoisjäsenyydestä. Kaksoisjäsenenä saat käyttöösi molempien järjestöjen jäsenpalvelut ja -edut, kuten ura- ja lakineuvonnan.

Ornamo-TEK kaksoisjäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä Outi Liusvaaraan office@ornamo.fi puh. +358 46 878 2569

Muistathan ilmoittaa valmistumisesta tai opintojen alkamisesta osoitteeseen office@ornamo.fi.

Jäsenpalvelut ja -edut

Ornamo-TEK-jäsen saavat Ornamon jäsenpalveluiden ja -etujen ohella samat edut ja palvelut kuin TEKin täysjäsen, lukuun ottamatta Alma Talentin lehtipakettia ja työttömyyskassan jäsenyyttä. Jäsenenä voit liittyä Ornamon kautta KOKO Korkeakouluttettujen työttömyyskassaan.

Edut ja palvelut

  • Lakineuvonta- ja palvelu: mm. työsuhdeneuvonta, yrittäjien lakineuvonta, lakitietopankki, oppaat ja asiakirjamallit, ja virtuaalilakimies
  • Vastuu- ja oikeusturvavakuutus: Vakuutus kattaa oikeudenkäyntikuluja työsuhderiidoissa, henkilö- ja esinevahinkoja sekä varallisuusvahinkoja. Vakuutus on voimassa työssä käyvillä tai yksinyrittäjänä toimivilla täysjäsenillä ja opiskelijajäsenillä. Poikkeuksena yrittäjät, joilla on työntekijöitä.
  • Työnhaku ja urapalvelut: mm. mentorointi, verkkovalmennus
  • Jäsenedut: mm. pankki- ja vakuutuspalveluista, laki -ja yrityspalveluista, tuetut hyvinvointilomat.
  • Työehtosopimukset ja neuvottelut
  • Hyvinvoinnin palvelut
  • Tapahtumat ja valmennukset
  • Palkkataso ja tilastot

Tutustu kaikkiin etuihin täällä

Ornamo-TEK-kaksoisjäsenet saavat kaikki ammattilehdet (Kauppalehti Optio, Tekniikka & Talous, Talouselämä, Tietoviikko, Mikrobitti, Kauppalehti Fakta, Arvopaperi) 50 prosentin alennuksella.

Vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Vakuutus kattaa oikeudenkäyntikuluja työsuhderiidoissa, henkilö- ja esinevahinkoja sekä varallisuusvahinkoja. Vakuutus on voimassa työssä käyvillä tai yksinyrittäjänä toimivilla täysjäsenillä ja opiskelijajäsenillä. Poikkeuksena yrittäjät, joilla on työntekijöitä.

Jäsenmaksu

TEKin jäsenmaksu Ornamon jäsenille on 157 euroa. Mikäli jäsen työskentelee Pohjoismaiden ulkopuolella, on TEKin vuotuinen jäsenmaksu 51 euroa.

Opiskelijoille TEKin jäsenyys on maksuton.