Meistä

Vuonna 1911 perustettu Ornamo on Suomen vanhin muotoilun ammattilaisten yhteisö. Yli 110-vuotias järjestö on vakiinnuttanut paikkansa osana kansainvälistä muotoilun kenttää.

VAIKUTTAMINEN

Teemme muotoilun mahdollisuuksia ja arvoa yhteiskunnassa tunnetuksi, ja kehitämme muotoilualan ammattimaisia käytäntöjä. Vaikuttamistyömme perustuu selvityksiin ja tutkimuksiin, sekä aktiiviseen työhön erilaisissa verkostoissa. Tutustu vaikuttamisen teemoihimme ja ohjelmiimme täällä.

JÄRJESTÖ

Tutustu yhteisömme hallitukseen, sääntöihin, edustuksiin, kunniajäseniin ja tunnustuksiimme sekä Ornamo-säätiön toimintaan.

ORNAMON STRATEGIA

Muotoilun monialaisuus, nuoret sukupolvet ja muotoilun arvon näkyväksi tekeminen. Nämä ovat keskeisiä painopisteitämme strategiakaudella v 2022-2026.

Maksullinen näkyvyys ilmoittajille

Tavoita kauttamme muotoilun monialaiset ammattilaiset ja näy Ornamon viestinnässä ja tapahtumissa! Tarjoamme monia näkymisen paikkoja digitaalisissa kanavissamme sekä jäsenkirjeissä.

Selvitykset ja tutkimukset

Seuraamme vuosittain muotoilijoiden työelämää ja muotoilualan kehitystä kyselyilläilä ja tilastotiedon avulla. Tiedon avulla voimme tarjota jäsenillemme uratukea ja palveluita, ja kehittää muotoilijoiden työelämää ja liiketoimintaa.

Toimintakertomus Ornamo 2022

19.04.2023
2 Mt

TULE MEILLE TÖIHIN

Haluaisitko työskennellä Ornamossa tai kenties tulla meille työharjoittelijaksi? Lähesty meitä rohkeasti viestillä ja esittele osaamisesi – ja katsotaan kohtaavatko tarpeemme ja toiveemme oikeaan aikaan. Avoimista työpaikoista ilmoitamme Designduuneissa ja somekanavissamme.

Lähetä viestiä: rekry(at)ornamo.fi. Säilytämme hakemukset puoli vuotta.

Toimiston neukkari

Täältä löydät Ornamon henkilökunnan yhteystiedot ja laskutusosoitteen.