yleisöä Ornamo-palkinnon jakotilaisuudessa

Ornamon jäsenyys

Ornamon 2 700 jäsentä muodostavat muotoilualalla työskentelevien korkeakoulutettujen ammattilaisten ainutlaatuisen yhteisön ja verkoston. Ornamo antaa muotoilijoille äänen, jota kuunnellaan päätöksenteossa. Yhdessä varmistamme, että muotoilijan ammatti kehittyy ja alan arvostus kasvaa yhteiskunnassa.

Vuonna 2022 opiskelijajäsenyys vain 25 euroa!

Ornamon vuosimaksu henkilöjäsenille: 180 € varsinainen jäsen ja 50 € opiskelija. Ornamon 110-vuotisjuhlan kunniaksi Ornamo tarjoaa opiskelijoille 50 % alennuksen jäsenmaksusta vuonna 2022!

Jäsenyysvaihtoehdot

Varsinainen jäsen

Ornamon varsinaista jäsenyyttä voivat hakea korkeakoulussa tai yliopistossa muotoilun kandidaatin tai muotoilja AMK -tutkinnon suorittaneet henkilöt ja muotoilun, arkkitehtuurin, tekniikan (Design Engineering) tai kauppatieteen (IDBM) maisterin tai tohtorin tutkinnon suorittaneet henkilöt.

Muotoilija Hanna Anonen työssään

Opiskelijajäsenyys

Voit liittyä Ornamon opiskelijajäseneksi, jos opiskelet muotoilua korkeakoulututkintoon johtavassa koulutuksessa. Opiskelijajäsenyys voi jatkua yhteensä enintään kuuden vuoden ajan. Ornamon opiskelijajäsenenä saat hyödyntää kaikkia Ornamon jäsenetuja ja –palveluita, lukuun ottamatta Teosmyynti-näyttelyyn osallistumista.

Yritysjäsenyys

Ornamo on vuodesta 2020 lähtien myös muotoiluyritysten yhteisö. Valvomme yritysten etua ja ajamme parempia muotoilun tilaamisen käytäntöjä. Yritysjäsenenä saat käyttöösi kaikki Ornamon jäsenpalvelut ja –edut, minkä lisäksi yritysjäsenille tarjotaan mm. vakuutusetua.