yleisöä Ornamo-palkinnon jakotilaisuudessa

Ornamon jäsenyys

Ornamon 2 700 jäsentä muodostavat muotoilualalla työskentelevien korkeakoulutettujen ammattilaisten ainutlaatuisen yhteisön ja verkoston. Ornamon antaa muotoilijoille äänen, jota kuunnellaan päätöksenteossa. Yhdessä varmistamme, että muotoilijan ammatti kehittyy ja alan arvostus kasvaa yhteiskunnassa.

Tarjous voimassa 30.9.2021 asti

Syyskuussa jäseneksi liittyminen on edullista!

Liity Ornamon jäseneksi syyskuussa ja saat loppuvuoden jäsenmaksun huokeaan hintaan: varsinaiset jäsenet 100 € ja opiskelijajäsenet 30 €. Liity heti ja hyödynnä täydet jäsenpalvelut ja edut!

Jäsenyysvaihtoehdot

Varsinainen jäsen

Ornamon varsinaista jäsenyyttä voi hakea muotoilun, arkkitehtuurin tai tekniikan (esim. Design engineering) tai kauppatieteen (sis. IDBM) maisterin tai tohtorin tutkinnon korkeakoulussa tai yliopistossa suorittaneet

Muotoilija Hanna Anonen työssään

Opiskelijajäsenyys

Voit liittyä Ornamon opiskelijajäseneksi, jos opiskelet muotoilua tutkintoon johtavassa koulutuksessa alan korkeakoulussa. Opiskelijajäsenyys voi jatkua yhteensä enintään kuuden vuoden ajan. Ornamon opiskelijajäsenenä saat hyödyntää kaikkia Ornamon jäsenetuja ja –palveluita, lukuun ottamatta Teosmyynti-näyttelyyn osallistumista.

Yritysjäsenyys

Ornamo on vuodesta 2020 lähtien myös muotoiluyritysten yhteisö. Valvomme yritysten etua ja ajamme parempia muotoilun tilaamisen käytäntöjä. Yritysjäsenenä saat käyttöösi kaikki Ornamon jäsenpalvelut ja –edut, minkä lisäksi yritysjäsenille tarjotaan mm. vakuutusetua.