yleisöä Ornamo-palkinnon jakotilaisuudessa

Ornamon jäsenyys

Ornamon 2 700 jäsentä muodostavat muotoilualalla työskentelevien korkeakoulutettujen ammattilaisten ainutlaatuisen yhteisön ja verkoston. Ornamon antaa muotoilijoille äänen, jota kuunnellaan päätöksenteossa. Yhdessä varmistamme, että muotoilijan ammatti kehittyy ja alan arvostus kasvaa yhteiskunnassa.

Marraskuussa jäseneksi liittyminen on edullista!

Liity Ornamon jäseneksi marraskuussa ja saat loppuvuoden jäsenmaksun huokeaan hintaan: varsinaiset jäsenet 30 € ja opiskelijajäsenet 10 €. Liity heti ja hyödynnä täydet jäsenpalvelut ja edut! Yritysten jäsenyys lokakuussa: 65 € / 126 € / 182 € / 252 € /420 €

Jäsenyysvaihtoehdot

Varsinainen jäsen

Ornamon varsinaista jäsenyyttä voi hakea korkeakoulussa tai yliopistossa muotoilun kandidaatin tai muotoilja AMK -tutkinnon suorittaneet henkilöt ja muotoilun, arkkitehtuurin, tekniikan (Design Engineering) tai kauppatieteen (IDBM) maisterin tai tohtorin tutkinnon suorittaneet henkilöt.

Muotoilija Hanna Anonen työssään

Opiskelijajäsenyys

Voit liittyä Ornamon opiskelijajäseneksi, jos opiskelet muotoilua korkeakoulututkintoon johtavassa koulutuksessa. Opiskelijajäsenyys voi jatkua yhteensä enintään kuuden vuoden ajan. Ornamon opiskelijajäsenenä saat hyödyntää kaikkia Ornamon jäsenetuja ja –palveluita, lukuun ottamatta Teosmyynti-näyttelyyn osallistumista.

Yritysjäsenyys

Ornamo on vuodesta 2020 lähtien myös muotoiluyritysten yhteisö. Valvomme yritysten etua ja ajamme parempia muotoilun tilaamisen käytäntöjä. Yritysjäsenenä saat käyttöösi kaikki Ornamon jäsenpalvelut ja –edut, minkä lisäksi yritysjäsenille tarjotaan mm. vakuutusetua.