Yhteisö

Inspiraatiota, tukea ja kohtaamisia! Suomen suurin muotoiluyhteisö kutsuu sinut jakamaan, oppimaan ja luomaan uusia merkityksellisiä kontakteja.

ORNAMON YHTEISÖ

Inspiraatiota, tukea ja kohtaamisia! Suomen suurin muotoiluyhteisö kutsuu sinut jakamaan, oppimaan ja luomaan uusia merkityksellisiä kontakteja. Tervetuloa mukaan monialaiseen osaajiemme joukkoon ja ottamaan käyttöösi sen suomat edut.

Ornamo on muotoilijoiden yhteisö ja toiminnan alusta, joka tarjoaa loistavat puitteet rakentaa yhteyksiä laajaan kollegaverkostoon ja kartottaa muotoiluosaamista. Yhdessä opimme, verkostoidumme, pidämme toistemme puolia ja muotoilun lippua korkealla.

Lähes 3000 jäsenen yhteisöömme kuuluu teollisia muotoilijoita, sisustusarkkitehteja, keraamikkoja, tekstiili-, muoti- ja pakkaussuunnittelijoita, taidekäsityöläisiä ja taiteilijoita. Yhä enemmän myös palvelumuotoilijoita, digitaalisen muotoilun osaajia ja käyttöliittymäsuunnittelijoita.

Mukaan toimintaan

Osallistu mukaan tapahtumien, intressiryhmien ja työpajojen avulla.

Tapahtuma

PRH x Ornamo @ Designmuseo

Yhteistapahtumassa Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) kanssa kuulet tarinoita muotoilusta ja muotoiluliiketoiminnasta. Näkökulmana on erityisesti muotoiluun liittyvä aineeton omaisuus, sen suojaaminen ja hallinta.PRH:n ja Ornamon…
Tapahtuma

Ornamon syyskokous 2023

Syyskokouksessa valitaan Ornamon hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallitus luo yhdessä suuntaviivoja Ornamon ja muotoilun tulevaisuudelle. Käytä ääntäsi ja vaikuta!Ornamon syyskokous järjestetään keskiviikkona 22.11.2023 klo 18:00 Zoomissa…

Nanna Pikkarainen Kuva: Anni Koponen

JAA IDEASI JA OSALLISTU

Nanna Pikkarainen
Yhteisömanageri

nanna.pikkarainen@ornamo.fi
puh. +358 46 878 2572