Yhteisö

Inspiraatiota, tukea ja kohtaamisia! Suomen suurin muotoiluyhteisö kutsuu sinut jakamaan, oppimaan ja luomaan uusia merkityksellisiä kontakteja.

ORNAMON YHTEISÖ

Inspiraatiota, tukea ja kohtaamisia! Suomen suurin muotoiluyhteisö kutsuu sinut jakamaan, oppimaan ja luomaan uusia merkityksellisiä kontakteja. Tervetuloa mukaan monialaiseen osaajiemme joukkoon ja ottamaan käyttöösi sen suomat edut.

Ornamo on muotoilijoiden yhteisö ja toiminnan alusta, joka tarjoaa loistavat puitteet rakentaa yhteyksiä laajaan kollegaverkostoon ja kartottaa muotoiluosaamista. Yhdessä opimme, verkostoidumme, pidämme toistemme puolia ja muotoilun lippua korkealla.

Lähes 3000 jäsenen yhteisöömme kuuluu teollisia muotoilijoita, sisustusarkkitehteja, keraamikkoja, tekstiili-, muoti- ja pakkaussuunnittelijoita, taidekäsityöläisiä ja taiteilijoita. Yhä enemmän myös palvelumuotoilijoita, digitaalisen muotoilun osaajia ja käyttöliittymäsuunnittelijoita.

Mukaan toimintaan

Osallistu mukaan tapahtumien, intressiryhmien ja työpajojen avulla.

Tulevat tapahtumat

Koko tapahtumakalenteri
Tapahtuma

Ornamo International Circle

We invite our members to join the discussion and networking within the international community at Ornamo.  Ornamo is the voice, community and support network…
Tapahtuma

Ornamo Ekskursio: Eduskuntatalo muotoilijan silmin

Ornamon kesäretkellä tutustutaan Eduskuntaloon ja sen arkkitehtuuriin ja esineistöön. Jäsentapahtuma: Ornamo Ekskursio to 13.6.2024 klo 14:00-16:00 Tervetuloa jäsenekskursiolle Eduskuntataloon torstaina 13.6.! Ekskursio on avoin kaikille Ornamon…
Tapahtuma

ArkMuoto 2024 -päätapahtuma: Hyvässä tilassa

Vuoden 2024 Arkkitehtuurin ja muotoilun päätapahtumaa vietetään teemalla ‘Hyvässä tilassa’. Teemalla nostetaan esiin arkkitehtuurin ja muotoilun merkitys hyvinvoivan yhteiskunnan rakentamisessa. ArkMuoto 2024 -päätapahtuma 21.5….

JAA IDEASI JA OSALLISTU

Miia Pöytälaakso
Yhteisömanageri

+358 400 613 530
miia.poytalaakso(at)ornamo.fi