Yhteisö

Ornamo on ääni, yhteisö ja tukiverkosto, joka auttaa muotoilijoita uran eri vaiheissa saavuttamaan laajasti arvostetun ja tunnistetun ammatti-identiteetin.

Toiminnan alueet

Ajamme muotoilulle vahvaa asemaa yhteiskunnassa. Haluamme myös varmistua, että jokainen muotoilija saa tarvitsemansa tuen ammatillisille pyrkimyksilleen ja ammatti-identiteetilleen. Kehitämme muotoilualalle reiluja ammatillisia pelisääntöjä, fiksua sopimuskulttuuria ja kannattavaa liiketoimintaa. Jäsenpalveluiden lisäksi teemme monialaista kumppanuustoimintaa rohkeiden yritysten, kaupunkien, kolmannen sektorin toimijoiden sekä muotoilu- ja taidealojen kentän kanssa. Työskentelyämme kuvastaa ennakkoluulottomuus, uteliaisuus ja monialaisuus.

ihmisiä neuvottelupöydän ääressä
Design policy conference. Kuva: Emmi Korhonen

Design Duunit

Etsitkö työelämässä uusia tuulia tai haetko palvelukseesi muotoilun ammattilaista? Ornamo tuo yhteen muotoilualan työnhakijat ja -tarjoajat. Tuemme jäsentemme sujuvaa työllistymistä ja autamme työntarjoajia rekrytoinnissa.

Tälle sivulle päivitämme viikoittain muotoilualan avoimet työpaikat. Liity Ornamon jäseneksi tai kirjaudu jäsensivuille nähdäksesi kaikki työpaikkailmoitukset.

Students of Ornamo

Työpaikat

Huippumuotoilusta ja sisustusarkkitehtuurista kiinnostunut vientimyyjä / Nikari / Woodnotes

January 21, 2022

Sisustusarkkitehti / FRANZ

January 23, 2022

Rahoitus , messut, ja residenssit

Tulevat tapahtumat

Katso kaikki tapahtumat >
teosmyynti2022 banneri

Ornamon Teosmyynti

Uniikkia taidetta ja muotoilua Ornamon Teosmyynti toteutetaan sekä verkkokauppana että myyntinäyttelynä Kaapelitehtaan Puristamossa 12.–20.3.2022. Ornamon vuosittainen Teosmyynti kokoaa maaliskuussa satoja taideteollisuuden tekniikoita vaalivia teoksia Helsingin…
Hellonin Teknologiajohtaja Niko Reunanen

Tekoäly muotoilijan assistenttina

Jäsentapahtuma Zoomissa! Liikkeenjohdon konsultointiyritys Hellon on ollut eturintamassa yhdistämässä koneoppimista ja muotoiluajattelua liiketoiminnan kehittämiseen digitaalisessa ympäristössä. Hellonin teknologiajohtaja Niko Reunanen kertoo työstään keinoälyn ja…

Kiertoon! Suunnitellen kohti hiilineutraaliutta ja resurssiviisautta

Tervetuloa kaikille avoimeen SIO-webinaariin 7.12.2021 Tilaisuus nauhoitetaan, ja se on katsottavissa  Ornamon kotisivujen jäsensivuilla kirjautumisentakana vain jäsenille. 13.00 Tervetuloa!Minna Borg, pääsihteeri SIOPetra Lassenius moderaattori, sisustusarkkitehti SIO vpj.Riikka…

Ornamon opiskelijajäsenyys on vain 50 euroa vuodessa.

Ornamon jäsenet ovat muotoilun opiskelijoita ja korkeakoulutettuja ammattilaisia, jotka työskentelevät muotoilun monipuolisella kentällä.