Yhteisö

Inspiraatiota, tukea ja kohtaamisia! Suomen suurin muotoiluyhteisö kutsuu sinut jakamaan, oppimaan ja luomaan uusia merkityksellisiä kontakteja.

ORNAMON YHTEISÖ

Inspiraatiota, tukea ja kohtaamisia! Suomen suurin muotoiluyhteisö kutsuu sinut jakamaan, oppimaan ja luomaan uusia merkityksellisiä kontakteja. Tervetuloa mukaan monialaiseen osaajiemme joukkoon ja ottamaan käyttöösi sen suomat edut.

Ornamo on muotoilijoiden yhteisö ja toiminnan alusta, joka tarjoaa loistavat puitteet rakentaa yhteyksiä laajaan kollegaverkostoon ja kartottaa muotoiluosaamista. Yhdessä opimme, verkostoidumme, pidämme toistemme puolia ja muotoilun lippua korkealla.

Lähes 3000 jäsenen yhteisöömme kuuluu teollisia muotoilijoita, sisustusarkkitehteja, keraamikkoja, tekstiili-, muoti- ja pakkaussuunnittelijoita, taidekäsityöläisiä ja taiteilijoita. Yhä enemmän myös palvelumuotoilijoita, digitaalisen muotoilun osaajia ja käyttöliittymäsuunnittelijoita.

Mukaan toimintaan

Osallistu mukaan tapahtumien, intressiryhmien ja työpajojen avulla.

Tapahtuma

Ornamon WAPPUSIMAT

Tervetuloa mukaan Ornamon Wappusimoille perjantaina 26.4. klo 17-20! Nostetaan maljat yhteisön kesken ja nautitaan toistemme seurasta Galleria Brondan tiloissa Annankadulla. Tarjolla munkkeja, simaa ja…
Tapahtuma

Ornamo Responsibility Circle

Are you interested or working in the areas of sustainability, responsibility or transition design? The Responsibility Circle is an interest group led by Tarja-Kaarina…

JAA IDEASI JA OSALLISTU

Miia Pöytälaakso
Asiantuntija, yhteisö ja intressiryhmät

+358 44 729 9333
miia.poytalaakso(at)ornamo.fi