Yhteisö

Ornamo on ääni, yhteisö ja tukiverkosto, joka auttaa muotoilijoita uran eri vaiheissa saavuttamaan laajasti arvostetun ja tunnistetun ammatti-identiteetin.

Toiminnan alueet

Ajamme muotoilulle vahvaa asemaa yhteiskunnassa. Haluamme myös varmistua, että jokainen muotoilija saa tarvitsemansa tuen ammatillisille pyrkimyksilleen ja ammatti-identiteetilleen. Kehitämme muotoilualalle reiluja ammatillisia pelisääntöjä, fiksua sopimuskulttuuria ja kannattavaa liiketoimintaa. Jäsenpalveluiden lisäksi teemme monialaista kumppanuustoimintaa rohkeiden yritysten, kaupunkien, kolmannen sektorin toimijoiden sekä muotoilu- ja taidealojen kentän kanssa. Työskentelyämme kuvastaa ennakkoluulottomuus, uteliaisuus ja monialaisuus.

ihmisiä neuvottelupöydän ääressä
Design policy conference. Kuva: Emmi Korhonen

Design Duunit

Etsitkö työelämässä uusia tuulia tai haetko palvelukseesi muotoilun ammattilaista? Ornamo tuo yhteen muotoilualan työnhakijat ja -tarjoajat. Tuemme jäsentemme sujuvaa työllistymistä ja autamme työntarjoajia rekrytoinnissa.

Tälle sivulle päivitämme viikoittain muotoilualan avoimet työpaikat. Liity Ornamon jäseneksi tai kirjaudu jäsensivuille nähdäksesi kaikki työpaikkailmoitukset.

Students of Ornamo

Työpaikat

Senior Designer / Kesko

Kesko

December 4, 2021

UX/Service Designer / Sofigate

Sofigate

December 6, 2021

Rahoitus , messut, ja residenssit

Tulevat tapahtumat

Katso kaikki tapahtumat >
Logo viininpunaisella taustalla

Ornamon vaalitentti

Tule mukaan kuulemaan mihin suuntaan ja millä tavalla ehdokkaat haluavat kehittää Ornamoa!  Vaalitentti järjestetään Zoomissa 27.10. Klo 16-17:30. Tilaisuuden juontaa muotoilija, Ornamon puheeenjohtaja Hanna-Kaisa Alanen.  Ehdolla hallitukseen ovat…

Ornamon opiskelijajäsenyys on vain 50 euroa vuodessa.

Ornamon jäsenet ovat muotoilun opiskelijoita ja korkeakoulutettuja ammattilaisia, jotka työskentelevät muotoilun monipuolisella kentällä.