Yhteisö

Ornamo on ääni, yhteisö ja tukiverkosto, joka auttaa muotoilijoita uran eri vaiheissa saavuttamaan laajasti arvostetun ja tunnistetun ammatti-identiteetin.

Toiminnan alueet

Ajamme muotoilulle vahvaa asemaa yhteiskunnassa. Haluamme myös varmistua, että jokainen muotoilija saa tarvitsemansa tuen ammatillisille pyrkimyksilleen ja ammatti-identiteetilleen. Kehitämme muotoilualalle reiluja ammatillisia pelisääntöjä, fiksua sopimuskulttuuria ja kannattavaa liiketoimintaa. Jäsenpalveluiden lisäksi teemme monialaista kumppanuustoimintaa rohkeiden yritysten, kaupunkien, kolmannen sektorin toimijoiden sekä muotoilu- ja taidealojen kentän kanssa. Työskentelyämme kuvastaa ennakkoluulottomuus, uteliaisuus ja monialaisuus.

ihmisiä neuvottelupöydän ääressä
Design policy conference. Kuva: Emmi Korhonen

Design Duunit

Etsitkö työelämässä uusia tuulia tai haetko palvelukseesi muotoilun ammattilaista? Ornamo tuo yhteen muotoilualan työnhakijat ja -tarjoajat. Tuemme jäsentemme sujuvaa työllistymistä ja autamme työntarjoajia rekrytoinnissa.

Tälle sivulle päivitämme viikoittain muotoilualan avoimet työpaikat. Liity Ornamon jäseneksi tai kirjaudu jäsensivuille nähdäksesi kaikki työpaikkailmoitukset.

Työpaikat

Vaatesuunnitteluassistentti

Anar Outdoor / Suomi Trading oy, Ylivieska

October 3, 2021

Visuaalinen tuote- / pakkaussuunnittelija

Kuntokauppa, Tampere

September 26, 2021

Rahoitus , messut, ja residenssit

Tulevat tapahtumat

Katso kaikki tapahtumat >
Event
/
09.09.2021
Instagram tapahtumaviestinnässä -banner

Webinaari: Instagram tapahtumaviestinnässä

Miten Instagramista saa kaiken hyödyn irti, kun osallistuu myyntitapahtumiin? Webinaarissa Ornamon viestintä jakaa parhaat vinkit siihen, miten valmistella someviestintää ennen tapahtumiin osallistumista ja mihin Instagram-viestinnässä kannattaa…
Event
/
09.09.2021
Eevi banneri

Mikä ihmeen IPR?

Luova työ tuottaa aineetonta omaisuutta. Ornamon lakimies Iiris Adeniuksen luotsaamassa webinaarissa pääset jyvälle aineettoman omaisuuden suojaamisen merkityksestä luovan alan yrittäjälle. Miten luovia tuotoksia kuten…
Event
/
08.09.2021

Miten saada eka muotoiluduuni?

Ornamon ja Pentagon Designin yhteisessä webinaarissa sukelletaan työnhaun maailmaan. Millainen on hyvä aloittelevan muotoilijan portfolio? Millainen hakemus herättää kiinnostuksen? Q&A sessiossa työnhakuun liittyviin kysymyksiin…

Ornamon opiskelijajäsenyys on vain 50 euroa vuodessa.

Ornamon jäsenet ovat muotoilun opiskelijoita ja korkeakoulutettuja ammattilaisia, jotka työskentelevät muotoilun monipuolisella kentällä.