Yritysjäsenyys

Muotoiluyritys, liity Ornamon yritysjäseneksi ja ota täydet palvelut käyttöösi!

Mitä saat yritysjäsenenä?

Ornamon yritysjäsenenä olet osa 3 000 muotoilun ammattilaisten yhteisöä, tapahtumia ja juridisia neuvontapalveluita. Yritysjäsenenä pääset mukaan Akateemisten Yrittäjien verkostoon ja saat tuntuvan alennuksen Suomen Yrittäjien palveluista. Tulossa on uusia yritysjäsenille tarkoitettuja tapahtumamuotoja, viestintää ja kohtaamisia.

Yrityksen sopimusasioissa neuvontaa annetaan vain yritysjäsenille. 


Yritysjäsenen jäsenedut

  • Ornamon jäsenkirje (ei muuten tilattavissa)
  • Mahdollisuus osallistua jäsentapahtumiin
  • Yritysten sopimuspohjat
  • 1 alabanneri jäsenkirjeeseen 200 € (norm. 300 €)
  • Työpaikkojen ilmoittaminen ja näkyvyys Designduuneissa on ilmaista (norm. 410 €/ilmoitus)

Juridiset palvelut

Yritysasioita koskevat Ornamon juristin neuvontapalvelut on tarkoitettu ainoastaan yritysjäsenille. Jäsenenä saat henkilökohtaista neuvontaa oikeudellisissa asioissa, kuten yrityksen sopimus-, IPR- ja kaupallistamisasioissa ja yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä.

Palvelu sisältää yhden laajemman konsultaation sekä yrityksen koon perusteella vaihtelevan määrän lyhyempiä neuvontakertoja.

Lexian asiantuntijat avustavat Ornamon yritysjäseniä aineettomien oikeuksien suojaamisessa, hallinnoimisessa ja kaupallistamisessa. Laajan IPR-osaamisen vahvuuksia ovat pitkäaikainen kokemus luovilta aloilta sekä kansainvälinen osaaminen.

Lexian juridiset palvelut etuhintaan.

Dottir auttaa muotoiluyrityksiä varmistamaan, etteivät innovaatiot ja luovan työn tulokset valu hukkaan tai jää hyödyntämättä. Dottirin asiantuntijat auttavat Ornamon jäseniä IPR:n suojaamisessa, puolustamisessa ja hyödyntämisessä kansainvälisesti, sekä erilaisten liiketoimintaa tukevien kaupallisten sopimusten laatimisessa.

Dottirin asianajopalvelut Ornamon yritysjäsenille etuhintaan.

Vakuutukset

LähiTapiolan tavoitteena on mahdollistaa yrityksesi henkilöstön hyvinvointi ja turvallisuus sekä auttaa hallitsemaan yrityksen liiketoimintaan liittyviä riskejä – koskevat ne sitten henkilöstöä, omaisuutta tai toimintaa. Turvaamme yrittäjien ja yritysten liiketoiminnan jatkuvuutta, jotta yritykset voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

LähiTapiola yhteydenotot sekä tarjous: teemu.pietilainen@lahitapiola.fi.

Lähi Tapiolan tarjous yritysjäsenet

06.04.2020
89 kt

Muut palvelut ja edut

AKY – Akavalaiset yrittäjät / Suomen Yrittäjät tarjoavat yrittäjän palvelupaketin edulliseen jäsenintaan. Palvelupaketti avaa pääsyn Suomen Yrittäjien jäsenetuihin (ei sis. jäsenyyttä sen paikallisyhdistyksissä), ja siihen sisältyy mm. alennukset Fennian vakuutuksista, kevytyrittäjäpalveluista ja verkkokauppa-alustasta sekä koulutukset, yrittäjyystapahtumat, neuvontapalvelu ja asiakirjapankki.

Palvelupaketin hinta Ornamon yritysjäsenille: 140 € / vuosi (normaali hinta porrastettu yrityksen koon mukaan).

Pääset hankkimaan ja lataamaan palvelupaketin suoraan Suomen Yrittäjien kotisivuilta.

”Yritysjäseneksi liittyminen oli melko lailla itsestäänselvyys. IPR- ja sopimusasiat edellyttävät juridista osaamista ja iloitsemme helposta avusta Ornamon kautta.”

Yhteistyössä:

Iiris Adenius

Kysy yritysjäsenyydestä

Iiris Adenius, juristi
iiris.adenius(at)ornamo.fi
p. +358 43 211 2723