Ornamon Design Joulu 2019

Ornamon Design Joulu 6.12.–8.12.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla.
Ornamon Design Joulu 6.12.–8.12.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla.

Huippumuotoilua ja taidekäsityötä, muotia, koruja, asusteita, kodin tekstiilejä ja käyttöesineitä sekä grafiikkaa. Tätä kaikkea tarjoaa Ornamon Design Joulu -tapahtuma, joka kokoaa kotimaisen designin ja taidekäsityön ammattilaiset yhteen Helsingin Kaapelitehtaalle itsenäisyyspäivänä ja sen jälkeisenä viikonloppuna. Tule tekemään joulun ihanimmat designlöydöt Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin, Puristamoon ja Valssaamoon.

 

Tärkeää tietoa myyjille! Ilmoittautuminen tapahtumaan on käynnissä! Tarkemmat ohjeet ja linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyvät täältä

Aika: 6.12.–8.12.2019. Avoinna perjantaina klo 15–19, lauantaina klo 10–18 ja sunnuntaina klo 10–18.
Paikka: Kaapelitehdas: Merikaapelihalli, Puristamo ja Valssaamo, Tallberginkatu 1, Helsinki

 

Klassikkoaseman suuren yleisön keskuudessa saavuttanut Ornamon Design Joulu on Suomen suurin designiin keskittyvä jouluinen myyntitapahtuma. Mukana on yli 200 muotoilijaa ja taidekäsityölästä. Tapahtumassa vierailijoilla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus tavata suunnittelijoita ja saada heiltä tietoa tuotteiden alkuperästä, materiaaleista ja valmistustekniikoista.

Katso Ornamon Design Joulun osallistujalista täältä, ja löydä oma suosikkisi. Lista täydentyy sitä mukaa, kun uusia osallistujia tulee mukaan.

 

#ornamondesignjoulu #ornamodesignxmas

 

Designia myös verkkokaupoissa

Tiesitkö, että voit myös tehdä hankintoja designin ja taidekäsityön ammattilaisten verkkokaupoista, jotka on koottu Finnishdesigners.fi -sivustolle. Finnishdesigners.fi:ssä voit myös tutustua Design Jouluun osallistuvien myyjien portfolioihin.

 

Finnishdesigners.fi

 

Yhteistyössä 2019:

 

     

Aiheeseen liittyvä sisältö