Ornamon Design Joulu 2019

Ornamon Design Joulu 6.12.–8.12.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla.
Ornamon Design Joulu 6.12.–8.12.2019 Helsingin Kaapelitehtaalla.

Huippumuotoilua ja taidekäsityötä, muotia, koruja, asusteita, kodin tekstiilejä ja käyttöesineitä sekä grafiikkaa. Tätä kaikkea tarjoaa Ornamon Design Joulu, joka kokoaa kotimaisen designin ja taidekäsityön ammattilaiset yhteen Helsingin Kaapelitehtaalle itsenäisyyspäivän viikonloppuna. Kolmipäiväinen tapahtuma tuo Kaapelitehtaalle yli 200 ammattilaista myymään tuotteitaan. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden ostaa vastuullisia joululahjoja suoraan suunnittelijoilta. 

Vastuullista joulua!

Aika: 6.12.–8.12.2019. Avoinna perjantaina klo 15–19, lauantaina klo 10–18 ja sunnuntaina klo 10–18.
Paikka: Kaapelitehdas: Merikaapelihalli, Puristamo ja Valssaamo, Tallberginkatu 1, Helsinki

Ornamon Design Joulussa pääset tapaamaan muotoilijoita ja tutustumaan tarinoihin tuotteiden takana! Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada tietoa tuotteiden alkuperästä, materiaaleista ja valmistustekniikoista suoraan muotoilijoilta.

Katso Ornamon Design Joulun osallistujalista täältä, ja löydä oma suosikkisi

 

Tunnelmia parin vuoden takaa:

Tästä voit ladata Ornamon Design Joulu 2019 -julisteen (A3).

Yhteistyössä

Ornamon Design Joulu 2019 tekee yhteistyötä Startup Refugeesin kanssa. Startup Refugees on vapaaehtoisverkosto, joka edistää turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten työllistymistä ja yrittäjyyttä. Startup Refugees tuo toimintaansa Merikaapelihallin parvelle: sieltä löytyvät mm. sosiaalisesti vastuullisia koruja valmistava Aida Impact ja Helsinki Hammamin hierontapiste. Lisäksi alueella myydään yrittäjyysohjelman tiimien tuotteita ja palveluita.

Cafe Citikasta Merikaapelihallissa voi ostaa kahvia ja purtavaa. Paikalla on myös Cafe Johan Nyström lämpimien juomien kera. Knippu Oy koristelee Kaapelitehdasta kukkien voimalla. Joululahjat voi paketoida Lagstads skolan ranskan opiskelijoiden Oui, oui -ryhmän paketointipisteellä.

 

     

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Viime hetken peruutuspaikkoja voit kysyä: info@lumiaccessories.fi Huom. Tapahtumassa myytävien tuotteiden suunnittelijalla on oltava muotoilualan korkeakoulutus.

Aiheeseen liittyvä sisältö