Ornamon Design Joulu 2019

Ornamon Design Joulu 7.–9.12.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla.
Ornamon Design Joulu 7.–9.12.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla.

Huippumuotoilua, vaatteita ja asusteita, koruja sekä taidekäsityötä ja grafiikkaa. Tätä kaikkea tarjoaa Ornamon Design Joulu -tapahtuma, joka kokoaa kotimaisen designin ja taidekäsityön ammattilaiset yhteen Helsingin Kaapelitehtaalle itsenäisyyspäivänä ja sen jälkeisenä viikonloppuna. Tule tekemään joulun ihanimmat designlöydöt Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin, Puristamoon ja Valssaamoon.

 

Tärkeää tietoa myyjille! Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 3.6.2019. Tarkemmat ohjeet ja linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyvät täältä

Aika: 6.12.–8.12.2019. Avoinna perjantaina klo 15–19, lauantaina klo 10–18 ja sunnuntaina klo 10–18.
Paikka: Kaapelitehdas: Merikaapelihalli, Puristamo ja Valssaamo, Tallberginkatu 1, Helsinki

 

Ornamon Design Joulusta löydät aidot ja alkuperäiset tuotteet ja joulun parhaat design-joululahjat!

Klassikkoaseman suuren yleisön keskuudessa saavuttanut Ornamon Design Joulu on Suomen suurin designiin keskittyvä jouluinen myyntitapahtuma. Mukana on yli 200 muotoilijaa ja taidekäsityölästä. Tapahtumassa vierailijoilla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus tavata suunnittelijoita ja saada heiltä tietoa tuotteiden alkuperästä, materiaaleista ja valmistustekniikoista.

#ornamondesignjoulu #ornamodesignxmas #loveoriginal

 

Designia myös verkkokaupoissa

Tiesitkö, että voit myös tehdä hankintoja designin ja taidekäsityön ammattilaisten verkkokaupoista, jotka on koottu Finnishdesigners.fi-sivustolle.

 

Finnishdesigners.fi

Aiheeseen liittyvä sisältö