Ornamon Teosmyynti 2020

Teosmyynnin tunnelmaa vuodelta 2019. Kuvassa etualalla Johannes Rantasalon lasiveistoksia. Kuva: Atte Leskinen

Ornamon Teosmyynti tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä taideostoksia omaan kotiin, yritykseen tai julkisiin tiloihin. Näyttelykokonaisuus elää koko Teosmyynnin ajan, sillä taiteilijat tuovat uusia teoksia myytyjen tilalle.

Aika: 7.–15.3.2019. Avoinna arkisin klo 12–18, la–su klo 11–17.
Paikka: Puristamo, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C, Helsinki

Vapaa pääsy!

Ornamon vuosittainen Teosmyynti kokoaa maaliskuussa satoja taideteollisuuden tekniikoita vaalivia teoksia Helsingin Kaapelitehtaan Puristamoon. Esillä on ennennäkemättömiä uniikkeja käyttöesineitä sekä veistoksia ja taidetta keramiikasta, lasista, tekstiilistä, puusta ja muista materiaaleista. Mukana on sekä tunnettuja että uransa alussa olevia muotoilijoita ja soveltavan taiteen tekijöiltä.

Teosmyynti on vakiinnuttanut asemansa keräilijöiden keskuudessa, joista moni tulee Kaapelille etsimään nuoria kykyjä. Teosmyynnistä kartutetaan myös arvostettuja taidekokoelmia, kuten Valtion taidekokoelmaa. Teokset saa heti mukaan ja maksaa voi myös korottomalla osamaksulla. Teosmyynnin galleristi Clarice Finell palvelee taiteesta kiinnostuneita vuosien kokemuksella.

Seuraa tapahtumaa myös Ornamon Facebookissa ja Instagramissa.

#teosmyynti20

 

Medialle
Kuvapankki

Taiteilijalle

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy perjantaina 31.1.2020 klo 16. Osallistumisohjeet ja ilmoittautuminen sivun alalaidassa, kohdassa: Ornamon Teosmyynti – Taiteilijalle.

Lisätietoja ja tiedustelut

Sähköposti: teosmyynti@ornamo.fi

Katja Kotikoski, tuottaja: +358 44 767 6303

Petra Ilonen, projektipäällikkö: +358 46 878 2572

 

Kumppanit

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvä sisältö

Blogi

Ornamon Teosmyynti tulee taas!

Ornamon Teosmyynti on yksi vuoteni kohokohdista. Olen jo usean vuoden ajan saanut kunnian toimia Teosmyynnin galleristina. Olen päässyt rakentamaan myyntinäyttelyn…

Lue lisää