Ornamon Design Joulu X Designkaverit 2024

Rakastettu Ornamon Design Joulu kutsuu kotimaisen muotoilun ammattilaiset ja sen ystävät kohtaamaan Pikku-Finlandiaan 7.-8.12.2024. Tapahtumassa voit tavata muotoilijoita ja hankkia vastuullista kotimaista designia!

Inkuto Ornamon Design Joulu - tapahtumassa
Kuva: Roosa Burman

Tunnelmallisessa tapahtumassa on myynnissä muotoilun ja taidekäsityön ammattilaisten suunnittelemaa ja valmistamaa käyttötaidetta keramiikasta, tekstiileistä, puusta, metallista ja kierrätysmateriaaleista sekä painotuotteita, koruja, vaatteita ja asusteita yhteensä noin sadalta tekijältä ja vastuulliselta brändiltä.

Kotimaisen muotoilun torialueen lisäksi Design Joulun kävijät pääsevät osallistumaan työpajoihin ja luomaan itsekin jotain uutta. Tunnelmallinen Finlandia Cafe&Wine on avoinna koko tapahtuman ajan tarjoten jouluherkkuja ja hengähdyspaikan tapahtuman tuoksinan lomaan. Tunnelmaa tapahtumaan on luomassa DJ. Tapahtuman tuottaa kotimaisen muotoilun energinen Designkaverit -yhteisö.

Ornamon Design Joulu X Designkaverit 2024
Hakuaika myyjille: 2.5.–16.6.2024

  • Early bird hakuaika 2.5.–19.5.2024 (15 % alennus 3m2 ja 6m2 paikkojen hinnasta)
  • Normaali hakuaika 20.5.–16.6.2024

Tapahtuman myyjiksi voivat hakea Ornamon jäsenet sekä Designkaverit yhteisöön kuuluvat muotoilun ja taidekäsityön ammattilaiset. Ornamon jäsenet valitaan mukaan ilmoittaumisjärjestyksessä siihen asti kun paikkoja riittää.