Kiinnostaako vaikuttaminen? Asetu ehdolle Ornamon hallitukseen

Iloisia ihmisiä kokouspöydän ääressä
Kuva: Lasse Lecklin

Ornamon hallituksessa pääset vaikuttamaan muotoilualan kehittymiseen ja saat erinomaisen näköalapaikan muotoilun kentälle.

Ornamon syyskokouksessa 4.11.2021 valitaan hallituksen uusi puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Erovuorossa ovat muotoilija Hanna-Kaisa Alanen, palvelumuotoilija Mikko Latva-Käyrä ja muotoilija Anna Muukkonen. Lisäksi valitaan hallitukseen jäsen 11.12.2020 eronneen hallituksen jäsenen tilalle.

Hallitustyöskentely sopii ornamolaisille, jotka haluavat kehittää ja uudistaa muotoilijoiden ammattikenttää, sen toimintatapoja ja olla tekemässä muotoilua näkyväksi yhteiskunnan ongelmien ratkaisijana. Hallituksen jäsenenä pääset ottamaan kantaa ja nostamaan esiin tärkeinä pitämiäsi asioita. Hallituspaikka tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen.

Ornamon hallitus koostuu puheenjohtajasta ja 6, 8 tai 10 varsinaisesta jäsenestä, joista valitaan 1–3 varapuheenjohtajaa. Hallituksen jäsenen kausi on kaksivuotinen.

Näin asetut ehdolle

Asetu ehdolle lähettämällä ytimekäs esittely (n. 750 merkkiä) ja kuva itsestäsi 23.9. mennessä otsikolla ”Ehdolle Ornamon hallitukseen” tai ”Ehdolle Ornamon hallituksen puheenjohtajaksi” osoitteeseen info@ornamo.fi.

Kerrothan myös, millaista Ornamoa haluaisit olla hallitustyöskentelyn kautta kehittämässä. Editoimme lähetetyt tekstit yhtenäisen pituisiksi, jotta kaikki ehdokkaat tulisivat tasapuolisesti esiin. Kaikki esittelyn määräaikaan mennessä lähettäneet ehdokkaat esitellään Ornamon kotisivuilla.

Huomaa, että vuosikokouksen hyväksymän Ornamon äänestys- ja vaalijärjestyksen mukaan sama henkilö ei voi olla samanaikaisesti ehdolla puheenjohtajaksi ja hallitusjäseneksi. Ehdolle voivat asettua Ornamon varsinaiset jäsenet, joilla ei ole erääntyneitä jäsenmaksuja.

Sähköinen äänestys

Hallituksen puheenjohtajan sekä uusien hallituksen jäsenten vaalissa 4.11.2021 käytetään sähköistä eVaali.fi-äänestysjärjestelmää. Äänioikeutetut jäsenet ympäri Suomea ja maailmaa voivat näin osallistua entistä paremmin Ornamon hallituksen valintaan.

Äänioikeutettuja ovat varsinaiset jäsenet, jotka on hyväksytty jäseniksi viimeistään kahdeksan (8) viikkoa ennen syyskokousta, ja joilla ei ole erääntyneitä jäsenmaksurästejä. Erääntyneeksi jäsenmaksuksi ei katsota avoinna olevaa jäsenmaksua, jos sen maksuaikataulusta on sovittu erikseen.

Sähköinen äänestysjärjestelmä avautuu 19.10.2021 klo 18.00 ja sulkeutuu 1.11.2021 klo 18.00. Käytämme eVaalia, joka on kotimainen sähköisten vaalien palveluntarjoaja. Järjestelmässä käytetään SSL-suojattuja yhteyksiä, jolloin kaikki tietoliikenne on salattua. Jokainen äänioikeutettu Ornamon jäsen saa sähköpostiinsa linkin, jonka avulla tunnistautuminen tapahtuu Ornamon ajantasaisista jäsenrekisteritiedoista. Et tarvitse verkkopankki- tai muita tunnuksia. Tunnistautumisen jälkeen pääset verkkosivulle, jossa äänestys tapahtuu.

Syyskokous banneri

Ornamon syyskokous 2021

Tule mukaan vaikuttamaan Ornamon toimintaan!Ornamon syyskokous järjestetään torstaina 4.11.2021 klo 18:00 Zoomissa verkkokokouksena.Syyskokouksessa valitaan Ornamon hallituksen puheenjohtaja sekä jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallitus käyttää Ornamon…
Tapahtuma
Alkaa: 04.11.2021 klo 18.00