Mallioikeus tutuksi

Mallioikeus tutuksi aikataulubanneri

Oletko suunnitellut upean tuotteen omalle yrityksellesi tai työnantajalla? Olethan muistanut suojata työsi tulokset? Mallisuojaus kannattaa, se on muotoilun tärkein suojamuoto! 

Järjestämme keväällä mallisuojaukseen keskittyvän koulutuksen Patentti- ja rekisterihallituksen kanssa. Kevään koulutus on kolmiosainen, täysin ilmainen ja hyödyttää kaikkia muotoilijoita. Tule mukaan, aikaisempaa tietoutta et tarvitse!

Koulutuksissa tutustumme mallisuojauksen perusteisiin ja käymme läpi käytännön esimerkkejä, hakuprosessin ja yrityshyödyt. Mallioikeuden avulla suojaat luovan työsi tulokset kopioinnilta, ja se antaa hyvät eväät tuotteen kaupallistamiseen. 

Koulutuksesta saat yleiskuvan mallisuojauksesta ja opit, mitä kannattaa huomioida mm. sopimusneuvotteluissa.  

Yleistietämys mallisuojauksesta hyödyttää joka muotoilijaa aina tuotemuotoilijasta UX-muotoilijaan. Oman luovan työn suojaaminen koskettaa niin rivisuunnittelijaa kuin yrittäjääkin. 

Ensimmäiseksi järjestämme Mikä ihmeen mallisuoja? -instaliven, jossa pääset aiheeseen helposti mukaan. Mukana PRH:n neuvontajuristit Tuulimarja Myllymäki ja Olli Teerikangas sekä Ornamon juristi Iiris, jolle voi välittää kysymyksiä jo etukäteen iiris.adenius(at)ornamo.fi  . Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan!

Tule mukaan! 

23.3. klo 15-15.30 @ornamory instalive: Mikä ihmeen mallisuoja? 

18.4. klo 8.30-9.15 webinaari: Mallioikeuden perusteet 

25.5. klo 9-12 webinaari: Muotoilun suojaaminen pk-yrityksissä 

Myös webinaarit ovat täysin ilmaisia mutta vaativat ilmoittautumisen etukäteen!

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu webinaareihin