other
Alkaa: 21.05.2024 klo 13.00
Päättyy: 21.05.2024 klo 18.30
Sijainti :

ArkMuoto 2024 -päätapahtuma: Hyvässä tilassa

Vuoden 2024 Arkkitehtuurin ja muotoilun päätapahtumaa vietetään teemalla ‘Hyvässä tilassa’. Teemalla nostetaan esiin arkkitehtuurin ja muotoilun merkitys hyvinvoivan yhteiskunnan rakentamisessa.

ArkMuoto 2024 -päätapahtuma 21.5. klo 13:00-19:00
Kulttuurikeskus Vuotalo, Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki.
Päätapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja kaikille avointa.
(This event is in Finnish)

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN TÄSTÄ LINKISTÄ

Rakennettu ja muotoiltu ympäristömme vaikuttaa suuresti hyvinvointiimme. Kauniit, toimivat ja kestävät tilat ja esineet helpottavat arkeamme ja tuovat iloa elämäämme. Voimme paremmin hyvin suunnitelluissa, laadukkaissa tiloissa. Arjen sujuvuudesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen on entistä tärkeämpää globaalien kriisien ja suurten yhteiskunnallisten muutosten paineessa.

Koko iltapäivän mittaisen tapahtuman esityksissä ja puheenvuoroissa pohditaan erilaisista näkökulmista sitä, millaisia ovat hyvinvointia luovat tilat – sisätiloista rakennuksiin ja kaupunkeihin ja aina maapallon mittakaavaan saakka. Tänä vuonna painopisteenä on paikallisuus, ja ääneen pääsevät myös lapset, nuoret ja muut kaupunkilaiset.

Päivä huipentuu keskusteluun, jossa arkkitehtuurin, maisema-arkkitehtuurin ja sisustusarkkitehtuurin ammattilaiset yrittävät vastata heille heitettyihin kiperiin haasteisiin. Haasteet esittää kolme eri tavoin rakennetun ympäristön parissa toimivaa yhteisöä. Päivä päättyy juhlavasti Suomen maisema-arkkitehtiliiton jakamien Vuoden maisema-arkkitehtuuriteko ja Vuoden nuori maisema-arkkitehti -palkinnonsaajien julkistukseen ja SIO:n jakaman Vuoden kalustesuunnittelija 2024:n saajan palkitsemiseen.

Lue lisää ohjelmasta.