hybrid
Alkaa: 28.02.2023 klo 16.00
Päättyy: 28.02.2023 klo 18.00
Sijainti :

Ornamo ry

Annankatu 16 B 35-36

Design Joulu -työpaja

Design Joulu -banneri. Kuvassa tiedot työpajan ajankohdasta 28.2.2023 klo 16-18

Miltä Ornamon Design Joulu näyttää tulevaisuudessa?

Tule luomaan ornamolaisten näköistä näyttäytymispaikkaa suomalaiselle muotoilulle! 

Ornamon perinteinen Design Joulu -myyntitapahtuma on järjestetty lähes vuosittain jo 35 vuoden ajan. Se on elänyt  ajassa, ja kasvanut tunnettuutta suomalaisen huippumuotoilun paraatipaikkana.

Kevään 2023 aikana etsimme Design Joululle uutta suuntaa ja konseptia. Viime vuosien haastava markkinatilanne, kuluttajakäyttäytymisen muutos sekä ornamolaisten laskeva kiinnostus tapahtumaa kohtaan pakottavat tapahtumaa uudistumaan. Tavoitteena on pystyä vastaamaan muuttuviin kuluttajamarkkinoihin ja jatkossakin tarjoamaan Ornamon kautta muotoilualan ammattilaisille uusia ansaintamahdollisuuksia sekä tuomaan esiin suomalaista muotoiluosaamista.

Millaisena sinä näet Design Joulun tulevaisuuden? Miten voisimme tuoda esiin yhä laajemmin ornamolaisten huippuosaamista?

Työpajassa alustuspuheenvuoron pitää luovan alan liiketoiminnan ja yrittäjyyden asiantuntija Leena Janhila Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Janhila avaa puheenvuorossaan markkinoiden muutostrendejä ja kuluttajakäyttäytymisen muutosta.

Tulevaisuuden Design Joulut, työpaja 28.2. klo 16–18, Ornamon toimisto & online

Tilaisuus on tarkoitettu vain Ornamon jäsenille.

Vaikka et pääsisi osallistumaan työpajaan, voit tuoda äänesi kuuluviin ennakkokyselyssä.

Osallistuminen etukäteen on kaksivaiheinen.

Ensimmäisessä vaiheessa pääset kirjaamaan vastauksen tai vastauksia esitettyihin kysymyksiin 15.2. mennessä, jonka jälkeen päivitämme tälle sivulle linkin kyselyn toiseen vaiheeseen. Toisessa vaiheessa kerättyjä vastauksia vertaillaan ja priorisoidaan yhdessä yhteisön kanssa.