Paikan päällä
Alkaa: 20.04.2023 klo 16.00
Päättyy: 20.04.2023 klo 18.00
Vapaa
14
Sijainti :

Ornamon toimisto

Annankatu 16 B 35-36

Masterclass: Yhteiskehittämisen uudet ulottuvuudet

Mitä yhteiskehittäminen oikeastaan on ja miksi se on meille muotoilijoille tärkeää? Julianna Nevari käsittelee Masterclass-koulutuksessa näitä kysymyksiä ja auttaa tarkastelemaan oman suunnittelun käytäntöjä.

Tulevaisuudessa demokratian sekä osallisuuden vahvistaminen korostuvat entisestään. Muotoilussa ja suunnittelussa yhteiskehittämisellä on vaikutuksia ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin merkittävällä tavalla. Yhteiskehittämisen Masterclass käsittelee yhteiskehittämisen kysymyksiä ja auttaa tarkastelemaan omia suunnittelun käytäntöjä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! 

Tapahtuma koostuu Juliannan alustuksesta klo 16-17 ja vapaasta keskusteluosuudesta klo 17-18. Keskusteluosuuteen on varattu pientä tarjoilua. 

Osallistu tapahtuman sisällön määrittämiseen vastaamalla Menti-ennakkokyselyyn täältä.

Tapahtuma on avoin kaikille Ornamon jäsenille.

Tapahtuman vetää Julianna Nevari, Kompus Oy:n perustaja & strateginen muotoilija. Julianna on vuoden 2021 Ornamon apurahan saaja yhteisilo-pilotille. Juliannalla on kymmenen vuoden kokemus yhteiskehittämisestä painottuen rakennettuun ympäristöön ja vaikuttaa SIOn vastuullisen suunnittelun työryhmässä.