online
Alkaa: 28.10.2021 klo 09.00
Päättyy: 28.10.2021 klo 10.30
Sijainti :

Muotoilu ja kestävät ratkaisut: Keskisuuret yritykset

Hatuhunters banneri

Muotoilu ja kestävät ratkaisut yritystoiminnassa -webinaarisarjan tavoitteena on tarjota muotoilijoille, yrittäjille ja yrityksille ymmärrystä muotoilun hyödyntämisestä, tietoa vastuullisuudesta sekä YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelma Agenda2030:en vaikutuksesta yritystoimintaan. Webinaarisarjan toteuttavat muotoilun agenttitoimisto Hathunters ja kestävän tulevaisuuden muotoilutoimisto Toimisto2030 yhteistyössä Ornamon ry:n kanssa. Ornamon jäsenet voivat ilmoittautua tapahtumaan maksutta.

Webinaarin kolmas osa on suunnattu keskisuurille yrityksille, jotka ovat tunnistaneet yrityksen tarpeen kestävään kehitykseen ja tarvitsevat lisää ymmärrystä muutoksen edistämiseen organisaatiossa ja asiakasrajapinnassa.

Syvennät ymmärrystä siitä, kuinka muotoilu ja organisaation läpileikkaava vastuullisuus mahdollistavat sen, että yrityksellä on valmiudet toimia myös tulevaisuuden markkinassa.

Keskustelemme siitä kuinka hyödynnät muotoiluajattelua ja Agenda2030 tuntemusta strategisen toiminnan tukena.

Webinaarissa pääset innostumaan myös Perttu Ketola, kiertotalousyritys Cireco Oy toimitusjohtajan ajatuksista. Cirecon missiona on auttaa eri toimijoita ekologisessa siirtymässä ja keskeisessä roolissa siinä toimii luova toimialat ylittävä yhteistyö.