online
Alkaa: 30.09.2021 klo 09.00
Päättyy: 30.09.2021 klo 10.30
Sijainti :

Muotoilu ja kestävät ratkaisut: Pienyritykset

Hatuhunters banneri

Muotoilu ja kestävät ratkaisut yritystoiminnassa -webinaarisarjan tavoitteena on tarjota muotoilijoille, yrittäjille ja yrityksille ymmärrystä muotoilun hyödyntämisestä, tietoa vastuullisuudesta sekä YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelma Agenda2030:en vaikutuksesta yritystoimintaan. Webinaarisarjan toteuttavat muotoilun agenttitoimisto Hathunters ja kestävän tulevaisuuden muotoilutoimisto Toimisto2030 yhteistyössä Ornamon ry:n kanssa. Ornamon jäsenet voivat ilmoittautua tapahtumaan maksutta.

Webinaarin toinen osa on suunnattu pienyrityksille, jotka haluavat tunnistaa omassa toiminnassaan ne kestävän kehityksen elementit, joilla voi edistää yrityksen vastuullisuutta.

Syvennät ymmärrystä siitä, kuinka muotoiluajattelu mahdollistaa oman toiminnan arvioinnin ja kehittämisen. Saat konkreettisia vinkkejä siitä, kuinka voit kehittää oman yrityksesi toimintaa vastuullisemmaksi.

Keskustelemme pienyrittäjän mahdollisuuksista ja potentiaalista vaikuttaa yhteiskunnalliseen kehitykseen.

Webinaarissa tutustutaan Sitran kiertotalouden kiinnostavimpien listalle nousseeseen start-up yritykseen Vaatelaastariin. Design manager Taija Sailio kertoo, miten vastuullisuus ja muotoilu ovat keskeinen osa Vaatelaastarin tarinaa ja arkea.