online
Alkaa: 18.05.2022 klo 16.00
Päättyy: 18.05.2022 klo 17.00
Sijainti :

Ornamo Dialogi: Kestävyysmurros – Muotoilijat vastuullisuustyön uudistajina

Ornamo Dialogi, kestävyysmurros.

Ornamo Dialogi on kaikille avoin keskustelutilaisuus, joka tuo esiin muotoilijan työn ja muotoilun arvon. Osana Työ  2.0. Labin vastuullisuusviikkoa järjestettävässä Ornamon 110-vuotisjuhladialogissa sukelletaan kestävyysmurrokseen ja muotoiluosaamisen hyödyntämiseen vastuullisuustyössä.

Millaista lisäarvoa muotoilijoiden hyödyntäminen tuottaa vastuullisuustyössä? Millaisena muotoilijat näkevät kestävän tulevaisuuden? Entä millaiset muotoilun lähestymistavat auttavat yksilöiden ja organisaatioiden polulla kohti kestävää Suomea? 

Panelisteina keskustelussa ovat Vahanen-yhtiöiden muotoilujohtaja, Ornamon hallituksen puheenjohtaja Katja Soini sekä Hellonin vanhempi palvelumuotoilija ja vastuullisuusasiantuntija Sonja Nielsen. Tapahtuman fasilitoi valtion työympäristökehittämisen parissa toimiva ympäristövastuun ja palvelumuotoilun asiantuntija Riikka Manninen.

Lue lisää vastuullisuusviikosta Työ 2.0. Labin verkkosivulla

#OrnamoDialogi #Kestävyysmurros #Muotoilijantyö #Muotoilunarvo

Hanna Neuvo

Vastuullisuuspuheesta muotoilutekoihin

Muotoilulla on tärkeä rooli, kun yritykset muokkaavat toimintansa tulevaisuutta kestäviksi. Esittelemme neljä erilaista tapaa yhdistää muotoilu ja vastuullisuus liiketoiminnaksi. Suunnittelutoimisto Fyra tarjoaa vastuullisempia vaihtoehtoja…