online
Alkaa: 21.09.2023 klo 16.30
Päättyy: 21.09.2023 klo 17.15
Sijainti :

Ornamo Dialogi: Vihreä siirtymä – kuka tekee muutoksen?

Ornamo Dialogi: Vihreä siirtymä – kuka tekee muutoksen? 

Torstaina 21.9.2023 klo 16.30-17.15 

@Zoom

Huom. Muutos tapahtumaan – Tapahtuma järjestetään täysin etänä.

(This event is in Finnish)

Syksyn ensimmäisessä Dialogissa pureudutaan muutokseen, jota vihreä siirtymä vaatii.

Keskustelussa on mukana Nordean ilmastoasiantuntija Matti Kahra ja Ornamon hallituksen puheenjohtaja Katja Soini. 

Dialogissa keskustellaan siitä, miten vihreän siirtymän muutosta voidaan toteuttaa käytännössä ja kysytään, kenen tehtävänä on muuttaa maailmaa. Miten organisaatiot kykenevät ottamaan askelia, joita heidän tulee välttämättä tehdä ja tunnistamaan olennaisen tiedon kannattavien ratkaisujen toteuttamiseksi. Mikä rooli luovuudella ja yhteistyöllä on? 

Ornamo Dialogi on kaikille avoin keskusteluformaatti, joka tuo esiin muotoilijoiden äänen ja muotoilun arvon. Osallistuminen on maksutonta.

Matti Kahra työskentelee ilmastoasiantuntijana Nordeassa. Hänen vastuullaan on pankin ilmastostrategian ja tavoitteiden toimeenpano sekä kestävyyssiirtymään strateginen kehitystyö. Matin työhistoria ilmaston ja energian parissa ulottuu vuoteen 2010 ja hän on kulkenut eri ministeriöiden kautta yksityiselle sektorille. 

Katja Soini on teollinen muotoilija, taiteen tohtori ja Ornamon hallituksen puheenjohtaja. Hän on tehnyt pitkän uran rakennetun ympäristön kehittämisessä muotoilujohtajana Vahanen-yhtiöissä ja AFRYssä sekä aiemmin tutkijana. Katja on Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Vuoden Alumni ansioistaan rakennetun ympäristön yhteistoiminnan ja Ornamon kestävän kehityksen edistämiseksi. Katja on nähty usein edistämässä laajempaa yhteistä hyvää esimerkiksi luennoijana, yhteishankkeiden veturina ja verkostojen rakentajana.  

Osallistua voit rekisteröitymällä ennakkoon ja liittymällä mukaan etäyhteyksin.