online
Alkaa: 12.12.2023 klo 16.30
Päättyy: 12.12.2023 klo 17.30
Sijainti :

Ornamo Dialogi: Yhteiskuntavastuu – miten yhdenvertaisuus toteutuu Verohallinnossa?

Varaa paikkasi vuoden 2023 viimeiseen Ornamo Dialogiin!

(This event is in Finnish.)

Ornamo Dialogi: Yhteiskuntavastuu – miten yhdenvertaisuus toteutuu Verohallinnossa?

12.12.2023

Klo 16.30-17.30

Varaa paikkasi vuoden 2023 viimeisestä Ornamo Dialogista, jonka aiheena on yhteiskuntavastuu.

Verohallinnon palvelut koskettavat kaikkia suomalaisia, ja organisaatio on oivaltanut soveltaa muotoilun hyötyjä tavalla, joka edistää kansalaisten, yritysten ja yhdistysten luottamusta yhteiskuntaa kohtaan. Miten yhteiskuntavastuu näyttäytyy Verohallinnossa ja miten sitä johdetaan? Verohallinnolla on keskeinen rooli siinä miten yhteiskunnassa rakennetaan mahdollisuuksia hyvälle elämälle, jossa kestävä talous ja yhdenvertaisuus ovat keskeinen osa verotuksen periaatteita osana jokaisen ihmisen arkea.

Keskustelemassa vuoden 2023 Teknologiavaikuttaja-palkinnon saanut Verohallinnon pääjohtaja Markku Heikura ja Ornamon hallituksen puheenjohtaja Katja Soini.

Markku Heikura on ollut ollut edistämässä Verohallinnon uudistumista, ja tehnyt merkittäviä panostuksia Verohallinnon teknologiseen kehitykseen. Hänen aikanaan viranomaistoimijasta on tullut asiakaspalveluhenkisempi ja kansalaisille helposti lähestyttävämpi. Verohallinto sai Ornamo Award 2022 tunnustuksen asiakaslähtöisen palvelun ja muotoilun luovasta ja syvällisestä soveltamisesta organisaation eri tasoilla. 

Ornamo Dialogi on kaikille avoin keskusteluformaatti, joka tuo esiin muotoilijoiden äänen ja muotoilun arvon osana yhteiskunnan muutosta. Osallistuminen on maksutonta.