online
Alkaa: 16.11.2022 klo 17.00
Päättyy: 16.11.2022 klo 19.00
Sijainti :

Työpaja: Hyvän elämän muotoilu

Hyvän elämän muotoilu -banneri

Koska viimeksi olet tietoisesti pohtinut oman elämäsi luovaa muotoilua? Tuntuuko, että arki johtaa sinua etkä sinä arkeasi? Missä haluat olla 5 vuoden päästä? Tekemässä mitä?

Oletko tyytyväinen elämääsi juuri nyt mutta pohdit kuitenkin innolla tulevaisuuden mahdollisuuksia? Ehkä teet tosi paljon mutta itseäsi tyydyttäviä tuloksia ei synny tai käykö sinulle niin, ettet saa tartuttua oikein mihinkään? Jos arjessasi on juuri nyt aikaa uudelle raikkaalle ajattelulle, mielen muutoksen käynnistämiselle ja uuden itsesi näköisen tulevaisuuden suunnittelulle niin tervetuloa Hyvän elämän muotoilu-valmennukseen.

Valmennuksen jälkeen olet kirkastanut arvosi, selkeyttänyt ajatuksiasi unelmaelämästä ja tiedät ensimmäiset askeleesi kohti uutta. Valmennukseen tarvitset mukaan avoimen mielen, kynää ja paperia sekä rauhallisen tilan, jossa voit keskittyä. Kukin tekee harjoitteet vain itselleen. 

TYÖPAJAN VETÄJÄ

Miia Liesegang

Työpajan vetää ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi valmistuva muotoilija Miia Liesegang. Hän on valmentanut ja sparrannut yli sataa luovan alan tekijää ja palaute on ollut erittäin positiivista.