Haemme digitaalisen viestinnän asiantuntijaa

Digitaalisen viestinnän asiantuntija -rekry

Verkkoviestintää, tasokkaita jäsenpalveluita, osallistavan ja merkityksellisen vuorovaikutuksen rakentamista ja uusia markkinoinnin keinoja. Tulisitko meille töihin Ornamoon?

Ornamo on Suomen suurin muotoiluyhteisö, jonka 3 000 jäsenelle tarjoamme ammatillista kasvua tukevia palveluita. Autamme muotoilijoita toimimaan ammattimaisesti heidän työuransa eri vaiheissa ja teemme alaa näkyväksi yhteiskunnassa.

Uuden strategian myötä verkkosivustomme ja visuaalinen ilmeemme uudistuivat vuonna 2021.  Etsimme nyt joukkoomme digitaalisen viestinnän asiantuntijaa jäsenviestinnän, digitaalisten palveluiden kehittämisen, projektiviestinnän sekä digimarkkinoinnin monipuolisiin tehtäviin. Työkenttääsi kuuluu monipuolisia viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä tehtäviä kiinnostavalla ja monipuolisella alalla. Työskentelet yhdessä viestintäpäällikön sekä graafikon kanssa, yhteistyössä kymmennen hengen pienessä työyhteisössä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön Helsingin keskustassa ja joustavat työntekomahdollisuudet. Lounas- ja virkistyssetelit kuuluvat henkilöstöetuihin.

Keskeiset työtehtäväsi

Olet toivomamme henkilö, jos olet kuin kotonasi digiviestinnän kentällä, osaat suunnitella ja toteuttaa viestintää eri kohderyhmille, omaat sujuvan kynän, strategisen otteen ja tekevän asenteen. Erotat olennaisen epäolennaisesta, tuot käyttöömme digitaalisen markkinoinnin asiantuntemuksesi ja haluat olla mukana tukemassa muotoilijoiden urakehitystä muuttuvalla muotoilun kentällä.

Työ edellyttää

Eduksi katsotaan

Toimistomme sijaitsee Annankadulla viihtyisissä tiloissa kymmenen hengen tiiviissä työyhteisössä.

Työ on vakituinen, ja viikoittainen työaika on 37,5 h. Työhön kuuluu työterveyshuolto ja muut työsuhde-edut.

Hae meille töihin ja täytä allaoleva hakemuslomake palkkatoiveineen & lataa sopivaksi katsomasi liitteet ja lisätiedot!Viestintäpäällikkö Elina Perttula
puh. 043 211 0755

Jos lomake ei toimi, saat sen auki tästä linkistä.