Haemme Ornamon toimistolle Helsinkiin talous- ja hallintosihteeriä

Ornamon toimisto
Ornamon toimisto

Haemme luovaan asiantuntijayhteisöön sinua talouden ja hallinnon rautainen ammattilainen. Työskentelet järjestön hallinnon moniosaajana sekä tukipilarina toimiston asiantuntijoista koostuvassa kahdentoista hengen työyhteisössä, joka tekee töitä suomalaisten muotoilualan ammattilaisten hyväksi. Tehtäväsi on hyvin itsenäinen ja edellyttää oma-aloitteisuutta sekä positiivista jäsenpalveluasennetta.

Tehtäviisi kuuluvat:

Odotamme sinulta:

Arvostamme:

Tuo meille aktiivinen positiivinen asenteesi ja saat vastapalveluksena erittäin mukavat työkaverit ja monipuolisen työn luovassa työyhteisössä. Ole nopea, sillä haluamme löytää sinut pian.

Kiinnostuitko? Huomioithan, että tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä alkaa syys–lokakuun aikana sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sähköiset hakemukset pdf-muodossa palkkatoivomuksineen ja kuvallinen CV lähetetään sähköpostitse 9.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@ornamo.fi. Sähköpostin aiheeksi ”Taloushallinnon työpaikka”. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Salla Heinänen, puh. 0400 221143, 28.8. ja 29.8. klo 13–15 sekä 4.9. klo 9–10.

Tartu tilaisuuteen! ORNAMO on vuonna 1911 perustettu muotoilualan valtakunnallinen henkilöjärjestö. Ornamo on keskeinen toimija edustaen muotoilua ja taideteollisia aloja. Järjestön jäsenet työskentelevät sisustusarkkitehtuurin, teollisen muotoilun, palvelumuotoilun, strategisen suunnittelun, kaluste-, tekstiili- ja vaatesuunnittelun, taideteollisen taiteen ja taidekäsityön aloilla.