Kilpailu: Suunnittele Kulttuurigaalan palkintoesine – kilpailuaika päättyy 4.5.

Kilpailubanneri

Suomi juhlii kulttuurin tekijöitä ja -tekoja Kulttuurigaalassa Tampereella vuosina 2021 ja 2022. Kilpailussa tehtävänä on suunnitella palkintoesine Kulttuurigaalaan. Palkintoesine jaetaan ensimmäisen kerran marraskuussa 2021 Tampereella järjestettävässä Kulttuurigaalassa. Suunnittelukilpailun järjestää Designmuseo yhteistyössä Ornamon ja Kulttuurigaalan kanssa.

Suunnittelukilpailu

Suunnittele palkintoesine Kulttuurigaalaan. Esineen muoto ja materiaali on vapaa, ja se voidaan suunnitella toteutettavaksi piensarjana tai uniikkeina teoksina. Kilpailuaika on 24.3.─ 4.5.2021.

Suunnittelukilpailun voittava ehdotus sekä kaksi muuta palkittavaa ehdotusta ja niiden suunnittelijat julkistetaan julkistamistilaisuudessa 16.6.2021 ja palkitut julkistetaan myös tällä sivulla samana päivänä.

Tiedustelut ja kysymykset kilpailua koskien tulee esittää 5.4.2021 mennessä sähköpostitse kilpailusihteerille: Piia Lehtinen, piia.lehtinen@designmuseum.fi. Saapuneet kysymykset ja vastaukset julkistetaan anonymisoituna Designmuseon sivuilla 9.4.2021 klo 12.00.

Kulttuurigaalasta voit lukea lisää täältä.

Katso suunnittelukilpailun tarkat ohjeet ja säännöt (PDF)