Muotoilijoille räätälöity liiketoiminnan peruskoulutus – vielä ehdit ilmoittautua

Ornamo on mukana käynnistämässä luovan alan toimijoille ja yrittäjille räätälöityä liiketoimintakoulutusta yhdessä Markkinointi-instituutin ja Faros & Com Oy:n kanssa. Koulutusohjelma on herättänyt kiinnostusta erityisesti yrittäjien ja sellaiseksi aikovien keskuudessa. Myös työsuhteisen on mahdollista osallistua koulutusohjelmaan oppisopimuksella.

Koulutuksessa suoritetaan Liiketoiminnan perustutkinto. Koulutusohjelman sisältö räätälöidään kullekin osallistujalle omien tarpeiden mukaan. Koulutus on valtion tukemaa ja osallistujille maksutonta. Koulutusohjelma kestää 1,5 vuotta ja lähiopetusta Helsingissä on 1pv/kk. Koska opiskelu ei ole täysipäiväistä, osallistujilla ei ole oikeutta opintotukeen.

Haku koulutusohjelmaan on 14.2.–21.4. ja koulutus alkaa kahdessa ryhmässä 22.5. ja 27.5.

Lisätietoja antaa Markkinointi-instituutissa Kaisa Tolppanen, puh. 050 579 1007, kaisa.tolppanen@markinst.fi. Ilmoittautuminen tästä linkistä 

Lisätietoa koulutusohjelmasta löydät myös 6.2. Ornamon toimistolla pidetyn infotilaisuuden esitysmateriaalista Voit katsoa myös videotallenteen infotilaisuudesta.