Muotoilutoimistot ja -yrittäjät, kaipaamme vastauksianne suhdannekyselyyn!

Muotoilualan suhdanne- ja toimialakatsaus 2020

Ornamo ry tekee nyt seitsemättä kertaa Muotoilualan suhdannetiedustelun, jolla keräämme tietoa alan pk-yritysten tilanteesta ja tarvittavista kehittämistoimenpiteistä. Toivomme alan yritysten ja yrittäjien osallistuvan kyselyyn aktiivisesti koronakriisistä johtuvasta tilanteesta huolimatta.

Käytämme kyselyn tuloksia muotoilualan kehittämiseen ja toimitamme tietoa päättäjille, tutkijoille ja alan muille sidosryhmille. Kyselyn tulokset julkaistaan Ornamon vuoden 2020 aikana valmistuvassa muotoilualan toimialaraportissa, josta on saatavilla tietoa Ornamon verkkosivuilla www.ornamo.fi/suhdannekatsaus.

Muotoilualan toimialaraportin laatii Ornamon toimeksiannosta Suunnittelu- ja tutkimuspalvelut Pekka Lith yhteistyössä Ornamon asiantuntijoiden kanssa. Lisätietoja antaa tutkija Pekka Lith, (pekka.lith4@gmail.com). Kyselytutkimuksen teknisestä suorittamisesta vastaa Mainio Tech Oy (www.mainiotech.fi).

Pyydämme vastaamaan kyselyyn mahdollisimman pikaisesti ja viimeistään 26. kesäkuuta 2020 mennessä. Tämän jälkeen kyselyyn ei voi enää vastata. Yksittäisen vastaajan lomakkeella antamat tiedot pidämme ehdottomasti salassa ja vastata voi myös anonyymisti. Ks. Tietosuojaseloste:  www.ornamo.fi/fi/ornamon-tietosuojaseloste/

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi 200 euron arvoista lahjakorttia Finnish Design Shopiin.

Vastaa kyselyyn tästä.