Ornamo ja Nuoret Designerit käynnistävät mentorointipilotin – hae mentoriksi 26.11. mennessä

Kuvitus: Ornamo NuDe mentorointiohjelma
Kuva: Jonna Eloranta

Haluatko tukea nuorta muotoilijaa uran alkutaipaleella ja saada samalla itse uutta näkökulmaa ja ajatuksia tulevalta muotoilijasukupolvelta? Ornamon ja Nuoret Designerit ry:n mentoriohjelma starttaa pilottina tammikuussa 2021, ja mentoreiden haku on nyt käynnissä.

Mentoriohjelman tavoitteena on tukea nuoria muotoilijoita uransa alkutaipaleella, muotoilijaidentiteetin vahvistamisessa ja omien vahvuuksien tunnistamisessa. Prosessi antaa uusia näkemyksiä ja ideoita sekä urallaan jo pidemmälle ehtineelle mentorille että kokomattomammalle aktorille. Mentorointi on luottamuksellinen keskustelusuhde, joka tarjoaa ammatillisia verkostoja työelämään, ideoita oman uran suunnitteluun ja uusia suuntia osaamisen kehittämiseen sekä opintoihin.

Haemme nyt ohjelmaan kokeneita muotoilijoita mentoreiksi kaikilta muotoilun aloilta. Kevään 2021 mentorointiohjelmaan toivotaan erityisesti hakemuksia

aloilta.

Mentorointiohjelma käynnistyy tammikuussa 2021 ja jatkuu toukokuun loppuun asti. Ohjelma starttaa yhteisellä etätapaamisella Zoomissa, jonka jälkeen mentoriparit tapaavat toisiaan itsenäisesti 1–2 kertaa kuukaudessa. Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen suosittelemme etätapaamisia.

Täytä mentorihakemus 26.11. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/8E1A50655E98BE18

Oletko kiinnostunut mentoroinnista tulevaisuudessa, mutta sinulla ei ole keväällä aikaa?

Keräämme tulevia mentorointiohjelmia varten listaa muotoilijoista, joita kiinnostaa tulevaisuudessa mentoroida nuorta muotoilijaa, joten ilmianna itsesi viestintäasiantuntija Maija Toivoselle: maija.toivonen@ornamo.fi.