Joulun designmyynnit avaa ovet muotoilijoiden työhuoneisiin 2.12.-10.12.

Ornamon Design Joulu levittäytyy satelliittitapahtumina eri puolille Helsinkiä ja Kokkolaan. Ainutlaatuisissa tapahtumissa pääset vierailemaan kulissien takana tekijöiden työhuoneille ja pajoille. Tarjolla on uniikkeja käyttöesineitä ja taidetta.

Ornamon Design Joulu X Korkeavuorenkatu 7 

Mukana Paja&Bureau, Katerina Krotenko, Luo Collective ja ystävät

Joulunajan Studiomyynti Helsinki Design Districtin sydämessä kauniissa Ullanlinnassa. Korkeavuorenkatu 7:ssä on esillä nuorten taiteilijoiden tuotteita ja erikoistarjouksia, joista voit nauttia vintage vinyylien tahdissa, lämpimässä kynttilänvalossa ja makeassa kanelin tuoksussa. Joulun designin ja taidekäsityön myyntinäyttelystä voit hankkia parhaat, rakkaudella ja huolella valmistetut jouluostokset mukavassa ja rennossa ilmapiirissä, tai vain katsella näyttelyä juttelun merkeissä, hyvässä tunnelmassa ilman kiireitä. Tule ja tapaa käsin valmistettujen lasiesineiden, huonekalujen, keramiikan, arvokorujen, taideprinttien ja muiden lahjatuotteiden tekijät.  

Tarjolla laadukkaita tuotteita, jotka valmistuvat taitavien tekijöidensä käsissä paikallisesti ja vastuullisesti Helsingissä.  Tapahtuma järjestetään showroomissa ja sen viereisissä metalli- ja korupajoissa. Vierailijat ovat tervetulleita kurkkaamaan kulissien taakse katsomaan miten tuotteet valmistuvat.  

Paikka  
Korkeavuorenkatu 7 
00140 Helsinki 
Avoinna  
Lauantai 2.12. klo 12–16 
Sunnuntai 3.12. klo 12–16 

Ornamon Design Joulu X Studio Savea 

Mukana Arni Aromaa, Aino Eeronheimo, Saija Halko, Kati Hämäläinen, Jatta Lavi, Ksenia Voy Kheninen, Katja Kotikoski, Piritta Mikola, Sini Ojala, Pirita Särmä, Satu Turunen ja Serafima Voskresenskaia. 

Studio Savea on keramiikkaan erikoistuneiden muotoilijoiden ja taiteilijoiden yhteisöllinen työtila Helsingin Roihupellon Taidekorttelissa. Studio Savean joulumyyjäisissä on myynnissä eettisesti käsin tuotettuja kotimaisia tuotteita ja uniikkia taidetta. Studio Savean jo perinteeksi muodostuneista joulumyyjäisistä on ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia käsityönä valmistetut joululahjat suoraan tekijöiden työhuoneilta. Tapahtuma on suunnattu kaikille muotoilusta ja taiteesta kiinnostuneille. 
 
Paikka  
Studio Savea 
Laippatie 21, 2. Krs 
00880 Helsinki 
Avoinna  
Lauantai 09.12. klo 11–17. 

Ornamon Design Joulu X UDUMBARA keramiikkastudio 

Avoimet ovet Eva Spoofin keramiikkastudiolla Kalliossa. Tarjolla suomalaisesta savesta valmistettuja UDUMBARA tuotteita; kukkaruukkuja, valaisimia ja veistoksia.

Paikka 
UDUMBARA
Kaarlenkatu 15, 00530 Helsinki
Avoinna
Lauantai ja sunnuntai 9.12.–10.12. klo 11-15.

Ornamon Design Joulu X Taideleipomo 

Mukana keraamikot Merja Pohjonen ja Irma Jylhä, tekstiilitaiteilija Päivi Makkonen sekä graafikko Marianne Kaustinen

Tapahtumasta löydät vastuullisesti valmistettuja, uniikkeja keraamisia tuotteita punasavesta, kivitavarasta ja puu-uunikeramiikasta, grafiikkaa eri tekniikoilla sekä kortteja ja maalauksia. Mahdollisuus nähdä työnäytöksenä  esineiden valmistusta dreijaamalla. Taideleipomo on kokkolalaisten taiteilijoiden ryhmä, joka on toiminut Kokkolassa jo vuodesta 2003.

Paikka 
Työhuone ja Galleria Merja Pohjonen 
Vanha Ouluntie 141, 67410 Kokkola 
Avoinna 
Lauantai ja sunnuntai 9.12.–10.12. klo 12-18.