Osallistu Plootu Fennica -ohutlevytuotekilpailuun!

Plootu Ohutlevytuotteet-toimialaryhmä

Suunnittele tuote tai osa ohutlevystä ja osallistu Plootu Fennica -ohutlevytuotekilpailuun! Kilpailussa haetaan uudenlaisia tuotteita, joissa ohutlevyllä on olennainen osa muotoilussa, valmistustekniikassa, rakenteessa tai innovatiivisuudessa. Kilpailussa ovat aiempina vuosina menestyneet mm. Framery Oy.

Plootu Fennica -ohutlevytuotekilpailu on alansa suurin kilpailu, jossa on kolme sarjaa: teollisuus-, muotoilu- ja oppilaitossarja. Kilpailun järjestää Teknologiateollisuus ry:n Ohutlevytuotteet-toimialaryhmä. Yksi kilpailusarjojen voittajista kruunataan Vuoden ohutlevytuotteeksi ja palkitaan myös kisan huomattavimmalla rahapalkinnolla.

Muotoilukilpailulla haetaan Vuoden ohutlevytuotetta

Plootu Fennica -ohutlevytuotekilpailu on alansa suurin kilpailu. Kilpailussa on kolme sarjaa: teollisuus-, muotoilu- ja oppilaitossarja. Kilpailun järjestää Teknologiateollisuus ry:n Ohutlevytuotteet-toimialaryhmä. Haemme jälleen uudenlaisia tuotteita, joissa ohutlevyllä on olennainen osa muotoilussa, valmistustekniikassa, rakenteessa tai innovatiivisuudessa. Yksi kilpailusarjojen voittajista kruunataan Vuoden ohutlevytuotteeksi ja palkitaan myös kisan huomattavimmalla rahapalkinnolla.

Palkintojen jako ja kilpailutöiden näyttely on Konepajamessuilla Tampereella 19.–21.3.2024. 

Kilpailuaika päättyy 12.1.2024

Osallistumisohjeet:

www.plootufennica.com

Lisätietoja:

Reeta Luomanpää, 040 645 2019

reeta.luomanpaa@teknologiateollisuus.fi