Outi Liusvaara aloittanut Ornamon talous- ja hallintosihteerinä

Outi Liusvaara
Ornamon talous- ja hallintosihteeri Outi Liusvaara. Kuva: Anni Koponen

Outi Liusvaara (HSO, TaM) aloitti syyskuun lopussa Ornamon uutena talous- ja hallintosihteerinä. Outi on opiskellut HSO-sihteeriksi, ja myöhemmin kuvataiteilijaksi ja kuvataiteen maisteriksi Taideteollisessa korkeakoulussa. Työelämässä hän on toiminut niin järjestö-, säätiö- kuin yrityspuolella mm. kulttuurin ja teollisuuden parissa. Ornamoon hän tuli digitaaliseen B2B-markkinointiin erikoistuneesta yrityksestä.

”Pidän talouden ja hallinnon tehtäväkentästä töiden edellyttämän tarkkuuden ja täsmällisyyden vuoksi. Luovuudella on silti sijansa työelämässä, mm. erilaisissa ongelmanratkaisutehtävissä ja yllättävien tilanteiden hoidossa”, Outi kertoo.

Millaiset ovat ensitunnelmasi Ornamossa?

On mahtavaa palata takaisin luovien alojen puolelle ja hyödyntää kertynyttä kokemusta Ornamossa!

Mistä olet juuri nyt innostunut?

Viides viikkoni Ornamossa on menossa, ja mitä enemmän pääsen työtehtäviin ja Ornamoon sisälle, sitä innostuneempi olen.

Mitä syksy sinulle merkitsee?

Tämä syksy on erilainen. Puolisoni kanssa opettelemme uutta elämänvaihetta, kun tytär tulee jatkossa lukukausien välissä kotiin. Tuntuu hienolta, että olemme päässeet tähän vaiheeseen.

Outi Liusvaara vastaa Ornamon taloushallinnosta sekä jäsenlaskutuksesta. Hänelle voi ilmoittaa, jos yhteystietosi muuttuvat tai sinulla on jäsenmaksuun liittyviä kysymyksiä. Myös kysymykset KOKO-kassaan ja TEK-kaksoisjäsenyyteen liittyen kuuluvat Outin toimintakenttään.

Yhteystiedot: office@ornamo.fi, p. +358 46 878 2569