Etsimme graafista suunnittelijaa

Graafinen suunnittelija -rekry

Olisitko sinä meille sopiva graafinen suunnittelija viemään uutta visuaalista ilmettämme käytäntöön? Ornamon uuden strategian myötä visuaalinen ilmeemme ja verkkosivustomme uudistettiin vuonna 2021. Saimme päivitetyn tunnuksen rinnalle myös värit sekä oman fontin.

Etsimme nyt joukkoomme graafista suunnittelijaa vastaamaan ilmeemme kehittämisestä, sekä sen kokonaisvaltaisesta jalkauttamisesta monikanavaisessa viestinnässä.

Ornamo on Suomen suurin muotoiluyhteisö, jonka 2 800 jäsenelle tarjoamme ammatillista kasvua tukevia palveluita. Autamme muotoilijoita toimimaan ammattimaisesti heidän työuransa eri vaiheissa ja teemme alaa näkyväksi yhteiskunnassa. Jäsenistömme edustaa muotoilun koko kirjoa, ja heitä työskentelee palkansaajina, yrittäjinä, sekä freelancereina muotoilun monialaisissa tehtävissä.

Olet hakemamme henkilö, jos löydät tavoitteitamme tukevia ratkaisuja ja osaat luoda näkemyksellisiä, visuaalisia konsepteja. Työtehtäviisi kuuluu mm. uuteen ilmeeseemme sopivan kuvamaailman suunnittelu, sosiaalisen median kanavien visuaalinen linjaus, tiedon visualisointiin liittyvien ratkaisujen luominen. Myös vuosittaisten tutkimusten ja niiden tiivistelmien taitto kuuluu tehtäviisi.

 Työskentelet tiiviisti kahden hengen viestintätiimin kanssa.  

Toimistomme sijaitsee Annankadulla viihtyisissä tiloissa kymmenen hengen tiiviissä työyhteisössä.

Max vuoden mittaisen pestin alkamisaika on neuvoteltavissa, samoin kuin viikoittainen työaika, kuitenkin vähintään 22,5 h viikossa.

Hae meille töihin ja täytä allaoleva hakemus palkkatoiveineen & lataa sopivaksi katsomasi liitteet ja lisätiedot! Hakuaika päättyy 14.4.

Tehtävästä voi kysyä torstaina 31.3. ja  7.4. puhelimitse klo 10-11 Ornamon viestintäpäälliköltä
Elina Perttula puh. 043 211 0755