Yrittäjä, tarvitsemme näkemystäsi – vastaa suhdannekyselyyn!

Työpöytä, jossa vaaleanpunainen ja vaaleansininen alusta. Pöydällä kannettava tietokone, kahvikuppi, vihko ja huonekasvi.

Kutsumme muotoilu- ja taidealan yrittäjät vastaamaan Ornamon suhdannekyselyyn. Vastaa, vaikuta ja voita lahjakortti Finnish Design Shopiin!

Suhdannekysely on tärkeä osa muotoilualan vuoden 2018 toimialaraporttia, jossa arvioidaan alan kansantaloudellista merkitystä, yritysten profiilia ja toiminnan laajuutta sekä ajankohtaista markkinatilannetta. Vastaamalla kyselyyn olet myös mukana vaikuttamassa yrittäjille suunnattujen palvelujen kehittämiseen.

Toimialaraportissa tarkastellaan mm. seuraavia teemoja:

• Millaiset ovat muotoilualan yritysten lähiajan suhdanneodotukset?
• Onko yrityksillä kasvua ja kansainvälistymistä koskevia tavoitteita?
• Miten muotoilualan yritykset suojaavat aineettomia oikeuksiaan?
• Millaista toimintaa Ornamolta ja julkiselta sektorilta toivotaan muotoilualan yrittäjyyden edistämiseksi?

Tietoa tuloksista toimitetaan päättäjille, tutkijoille ja alan muille sidosryhmille. Kyselyn keskeiset tulokset ovat myös kaikkien vastaajien hyödynnettävissä.

Vastaathan kyselyyn 8.7. mennessä. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan 250 euron lahjakortti Finnish Design Shopiin. Kysely sisältää noin 20 kysymystä ja vastaaminen vie aikaa vain 10–15 minuuttia.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä: https://survey.mainiosurvey.com/p/fab2f0536bb78dbb371ff8960493609f

Kyselyyn vastataksesi selaimestasi tulee olla evästeet sallittuna. Mikäli yllä olevaa linkkiä ei voi klikata, kopioi se selaimesi osoiteriville.