hybrid
Alkaa: 01.11.2022 klo 15.00
Päättyy: 01.11.2022 klo 16.00
Sijainti :

Agile Work Oy (Future Lab,1 krs.)

Kuortaneenkatu 2, 00510 Helsinki

Masterclass: Tulevaisuuden työympäristöjen muotoilu

Masterclass-banneri

Ornamon Masterclass-tapahtumissa saat arvokasta tietoa konkareilta, olipa aiheena sitten työnhaku, tekoäly tai uralla kehittyminen.

Masterclass with Antti Pitkänen: Tulevaisuuden työympäristöjen muotoilu
Hybriditapahtuma, Agile Work Oy (Future Lab, 1 krs., Kuortaneenkatu 2) & Teams 
Tiistai 1.11. klo 15.00-16.00 

Työelämä muuttuu tällä hetkellä nopeammin kuin koskaan. Monilla yrityksillä on tällä hetkellä suuri tarve ja toisaalta mahdollisuus miettiä ja suunnitella työympäristöään uudelleen, mutta se voi tuntua vaikealta, kun edessä on tuntematon tulevaisuus. 

Työkulttuuria ja työympäristöjä on kehitettävä, mutta mistä aloittaa ja mikä on oikea suunta? Masterclassin aikana kuulet käytännön esimerkkejä siitä, miten muotoilla, kokeilla ja rakentaa yritysten työympäristöjä, jotka kestävät aikaa – mutta myös mukautuvat tulevaisuuden tarpeisiin. 

Voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä Agile Workissa, tai etäyhteyden kautta Teamsissa. Valitse sinulle sopivampi tapa ilmoittautumissivulla.

  • Saapumisohje Agile Workiin

Tapahtumassa puhumassa:
Antti Pitkänen, Co-Founder, Chairman, Chief Experience Officer, Agile Work Oy 

Antti Pitkänen on Vuoden 2022 Ornamon Muotolun Suunnanäyttäjä- palkinnon saaja, Agile Workin kokemusjohtaja (CXO), yrityksen toinen perustaja sekä toimii aktiivisesti IFMA Finland Chapterin hallituksessa sekä osana Workplace Evolutionaries (WE HUB)-ryhmän johtoryhmää, jonka kautta hän aktiivisesti jakaa näkemyksiä työn, työympäristöjen ja toimitilajohtamisen tulevaisuudesta. 

Masterclass-banneri

Masterclass: Vihreän liiketoiminnan muotoilu

Ornamon Masterclass-tapahtumissa saat arvokasta tietoa konkareilta, olipa aiheena sitten työnhaku, tekoäly tai uralla kehittyminen. Masterclass with Luomoa: Vihreän liiketoiminan muotoiluOrnamon toimisto  Torstai 1.12. klo 16.00-17.00 Vihreää…
Agile Work tiimi

Osallistavan kehittämisen puolesta

Antti Pitkänen on utelias muotoilujohtaja, joka on kasvattanut työympäristöjen muotoilusta merkittävän bisneksen. Hän iloitsee muotoilun tunnistamisesta yritysten johtoryhmissä.  Jo 20 vuotta muotoilijana ja yrittäjänä…