Paikan päällä
Alkaa: 01.12.2022 klo 16.00
Päättyy: 01.12.2022 klo 17.00
Vapaa
12
Sijainti :

Ornamon toimisto

Annankatu 16 B 35–36, 00120 Helsinki

Masterclass: Vihreän liiketoiminnan muotoilu

Masterclass-banneri

Ornamon Masterclass-tapahtumissa saat arvokasta tietoa konkareilta, olipa aiheena sitten työnhaku, tekoäly tai uralla kehittyminen.

Masterclass with Luomoa: Vihreän liiketoiminan muotoilu
Ornamon toimisto  
Torstai 1.12. klo 16.00-17.00 
Vihreää teetä ja liiketoimintaa 

Maailma on vääjäämättömässä murroksessa kohti ympäristöystävällisempiä toimintamalleja. Suunnittelijat ovat avainasemassa tämän valtavan muutospaineen kääntämisessä ongelman sijasta positiivisiksi mahdollisuuksiksi.  

Suunnittelijat voivat toimia suunnannäyttäjinä ja edelläkävijöinä isossa muutoksessa, mutta miten löytää ja rakentaa oma polku kohti kestävämpää suunnittelua ja vihreämpää liiketoimintaa? Masterclass tarjoaa esimerkkejä, kokemuksia ja näkemyksiä siihen, miten muotoilla vastuullisesti ja vaikuttaa uudenlaisten, kestävien mallien kehittymiseen. 

Tapahtumassa puhumassa:
Anna Salonen, Co-Founder, Creative Director, Luomoa Oy 
Yuki Abe, Co-Founder, Design Director, Luomoa Oy 

Anna Salonen ja Yuki Abe ovat Vuoden 2022 Ornamon Muotoilun edistysaskel -palkinnon saajat sekä muotoilutoimisto Mottowasabin ja kiertotaloudenmukaisen sisärakentamisen startupin Luomoan perustajia. Anna on monialainen muotoilun ja brändin yhdistämisen asiantuntija, ja toimii aktiivisesti mm. Green Building Council Finlandin viestintätoimikunnassa. Vuoden 2021 kalustesuunnittelijaksi valittu Yuki on kokenut tilasuunnittelun, muotoilun ja työympäristökonseptoinnin ammattilainen. 

Masterclass-banneri

Masterclass: Tulevaisuuden työympäristöjen muotoilu

Ornamon Masterclass-tapahtumissa saat arvokasta tietoa konkareilta, olipa aiheena sitten työnhaku, tekoäly tai uralla kehittyminen. Masterclass with Antti Pitkänen: Tulevaisuuden työympäristöjen muotoiluHybriditapahtuma, Agile Work Oy…
Luomoa Anna Salonen & Yuki Abe

Tilojen pitää joustaa

Luomoan kaksikko Anna Salonen ja Yuki Abe muuttavat työllään sisärakentamisen tapaa. Kiinnostavimpia projekteja on kaksikon mielestä olleet tyhjillään olleet rapistuneet kohteet, jotka eivät ole…