online
Alkaa: 19.04.2022 klo 16.00
Päättyy: 19.04.2022 klo 17.35
Sijainti :

Ornamon Osaajat: Tulevaisuuskestävää muotoilua

Tulevaisuuskestävää muotoilua

Ornamon Osaajat on digitapaaminen, jossa jäsenet pääsevät keskustelemaan muotoilualan polttavimmista kysymyksistä muotoilijakollegoiden kanssa.

Ensimmäisessä Ornamon Osaajat -digitapaamisessa siirrämme yhteisen keskustelun aikahorisontin pitkälle tulevaisuuteen ja etsimme vastauksia kysymykseen, miten muotoilun tulevaisuuskestävyyttä voidaan parantaa kiihtyvien muutosten ja ilmastokriisin aikana. Parhaillaan käynnissä oleva kestävyysmurros uudistaa toimintaa laajasti yhteiskunnassa, ja asettaa muotoilijoille uudenlaisia vaatimuksia. Samalla erilaisiin tulevaisuuksiin virittäytyminen ja varautuminen on ajankohtaista.

Ornamon Osaajissa kuullaan asiantuntijan alustus, jonka jälkeen jakaudutaan sivuhuoneisiin (Breakout-room) purkamaan aihetta yhdessä. Tilaisuuden alustaa valtion työympäristökehittämisen parissa toimiva ympäristövastuun ja palvelumuotoilun asiantuntija Riikka Manninen. Riikka on vastannut monipuolisten muutoshankkeiden johtamisesta KIRA-alalla, ollut perustamassa julkishallinnon työtapoja uudistavaa innovaatiolaboratoriota Työ 2.0 Labia, sekä toiminut vierailevana opettajana. Riikka on kestävän tulevaisuuden edistämiseen erikoistunut muotoilija ja sisustusarkkitehti, SIO.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki ornamolaiset, kokemusvuosista ja taustasta riippumatta!

Kiinnostaisiko sinua jakaa osaamistasi jäsenten kesken ja pitää alustus Osaajissa? Tai onko mielessäsi joku, jota haluaisit kuulla? Vinkkaa itsesi, kaverisi tai kollegasi: events@ornamo.fi.

Logo pinkki virheä

Kevään digikohtaamiset ja -koulutukset

Kevään uudet verkkokoulutukset ja keskustelut tarjoilevat puhetta ja tietoa mm. johtamisen haasteista, tulvaisuuskestävästä muotoilusta, hinnoittelusta sekä aineettomista oikeuksista. Tapaa asiantuntijamme Instaliveissä, ilmoittaudu mukaan Masterclass-työpajaan…
Hanna Neuvo

Vastuullisuuspuheesta muotoilutekoihin

Muotoilulla on tärkeä rooli, kun yritykset muokkaavat toimintansa tulevaisuutta kestäviksi. Esittelemme neljä erilaista tapaa yhdistää muotoilu ja vastuullisuus liiketoiminnaksi. Suunnittelutoimisto Fyra tarjoaa vastuullisempia vaihtoehtoja…