Kevään digikohtaamiset ja -koulutukset

Logo pinkki virheä

Kevään uudet verkkokoulutukset ja keskustelut tarjoilevat puhetta ja tietoa mm. johtamisen haasteista, tulvaisuuskestävästä muotoilusta, hinnoittelusta sekä aineettomista oikeuksista. Tapaa asiantuntijamme Instaliveissä, ilmoittaudu mukaan Masterclass-työpajaan tai haasta ajatteluasi Ornamon Osaajissa. Kaikille avoin Ornamon Dialogi tuo keväällä yhteen Lindströmin ekosysteemeistä vastaavan johtajan Anna-Kaisa Huttusen ja Miklu Silvannon. Keskustelua moderoivat Leadcast-podcastin Maria Wasastjerna ja Essi Weseri.

Ornamo Dialogi

Ornamo Dialogi on kaikille avoin keskustelutilaisuus, joka tuo esiin muotoilijan äänen ja muotoilun arvon. Dialogeissa kuulemme muotoilun huippuosaajien ja asiantuntijoiden visioita muotoilualan tulevaisuudesta. 

Muotoilija johtajana 29.3. klo 16-17

Kevään Dialogissa 29.3. syvennytään johtajuuteen. LIndströmin ekosysteemeistä ja vastuullisuudesta vastaavaa johtaja, muotoilija Anna-Kaisa Huttunen ja Vaarniin perustaja ja Bang & Olufsenin muotoilujohtaja Miklu Silvanto keskustelevat siitä, mitä annettavaa muotoilijoilla on johtajuuteen ja miksi muotoilijoita pitäisi olla yhä enemmän yritysten johtoryhmissä. Keskustelua moderoivat suositun Leadcast-podcastin Maria Wasastjerna ja Essi Weseri.

Tulossa: Kestävyysmurros – Muotoilijat vastuullisuustyön uudistajina 18.5. klo 16-17

Ilmoittautuminen avautuu pian.

Livestreamit

Keväällä 2022 Ornamo pilotoi livestreamia Instagramissa! Liveissä Ornamon asiantuntijat kohtaavat jäsenet uudella tavalla ja vastaavat kysymyksiin muun muassa hinnoittelusta, palkkauksesta ja muotoilijan identiteetin löytämisestä. Löydät ensimmäisen Instaliven tallenteen Ornamon IG TV:stä tai Instagram-profiilin videot-välilehdeltä.

Tulossa: Minä muotoilijana – mistä identiteetti syntyy? 11.5. klo 16-16:30

Ornamon asiantuntija Petra Ilonen kertoo Instalivessä näkemyksiään muotoilijan identiteetin kehittymiseen vaikuttavista seikoista. Olenko luova tekijä vai rationaali ajattelija?

Vain jäsenille:

Koulutukset ja työpajat

Ornamon koulutuksissa ja työpajoissa saat parhaat vinkit ja opit uralla onnistumiseen ja kehittymiseen. Jäsenenä saat myös koko webinaariarkiston käyttöösi.

Katso tallenne: MIten teen hyvän portfolion? 8.3.

Katso tallenne: IPR luovan työn suojakeinona 22.3.

Ornamon juristin Iiris Adeniuksen luotsaaman webinaarisarjan toisessa osassa syvennytään eri suojamuotoihin ja käydään läpi, miten eri suojamuodot saavutetaan käytännössä sekä mitä oikeuksia aineettomat oikeudet tosiasiassa antavat.

Masterclass

Masterclass -tapahtumissa opit konkareilta, olipa aiheena sitten työnhaku, tekoäly tai uralla kehittyminen. Kokeneet muotoilun ammattilaiset kouluttavat ja sparraavat jäseniä löytämään omat vahvuutensa muotoilijoina.

Katso tallenne: Teknologiajohtaja Niko Reunanen – Tekoäly muotoilijan assistenttina

Ornamon Osaajat

Ornamon Osaajat on digitapaaminen, jossa jäsenet pääsevät keskustelemaan muotoilualan polttavimmista kysymyksistä muotoilijakollegoiden kanssa. Tapahtumissa kuullaan asiantuntijan alustus, jonka jälkeen jakautaan sivuhuoneisiin (Breakout-room) purkamaan aihetta yhdessä. Osaajiin ovat tervetulleita kaikki ornamolaiset, kokemusvuosista tai taustasta riippumatta!

Kiinnostaisiko sinua jakaa osaamistasi jäsenten kesken ja pitää alustus Osaajissa? Tai onko mielessäsi joku, jota haluaisit kuulla? Vinkkaa itsesi, kaverisi tai kollegasi: events@oranmo.fi.

Tulevaisuuskestävää muotoilua 19.4. klo 16-17

Tulossa: Muotoilu <3 Bisnes 9.6. klo 16-18

Jäsenaamut ja -illat

Jäsenaamuissa ja illoissa jäsenet saavat ajankohtaista tietoa esimerkiksi rahoituksista ja kansainvälistymismahdollisuuksista. Seuraa postiasi, ilmoitamme tulevista tapahtumissa jäsenkirjeessä ja sosiaalisessa mediassa!

Katso tallenne: Työterveyspsykologi Heikki Särkelä – Mielen voimavarat kriisitilanteessa 18.3.

Ukrainan kriisi on koskettanut meitä kaikkia ja joudumme melko voimattomina seuraamaan tapahtumia. Voi olla vaikea keskittyä omiin työtehtäviinsä, kun ajatus käy vähän väliä siinä, että toiset taistelevat hengestään. Puhujana on Aavan vastaava työterveyspsykologi, psykoterapeutti Heikki Särkelä

Petra Ilonen 2021

Instalive: Minä muotoilijana – mistä identiteetti syntyy?

TAPAHTUMA SIIRTYY Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian. Pahoittelemme siirrosta aiheutuvaa haittaa. Ornamon asiantuntija Petra Ilonen kertoo Instalivessä näkemyksiään muotoilijan identiteetin kehittymiseen vaikuttavista seikoista. Olenko…
Ornamo Dialogi: Muotoilija johtajana

Ornamo Dialogi: Muotoilija johtajana

Ornamo Dialogi on kaikille avoin keskustelutilaisuus joka tuo esiin muotoilijan äänen ja muotoilun arvon. Ornamo Dialogissa 29.3. syvennytään johtajuuteen. Lindströmin ekosysteemeistä ja vastuullisuudesta vastaavaa…
Nauravia ihmisiä kokouspöydän ääressä

IPR luovan työn suojakeinona

Luova työ tuottaa aineetonta omaisuutta. Luovilla aloilla se on tyypillisesti tekijänoikeuksia tai tavaramerkki-, malli- ja patenttioikeuksia. Ornamon juristin Iiris Adeniuksen luotsaaman webinaarisarjan toisessa osassa syvennytään eri…