online
Alkaa: 06.10.2022 klo 16.00
Päättyy: 06.10.2022 klo 18.00
Sijainti :

Työpaja: Ilmaisen työn kulttuuri – miksi tähän kelkkaan ei kannata lähteä?

Työpaja

Moni muotoilija on törmännyt tilanteeseen, jossa työstä tarjotaan rahallisen korvauksen sijaan esimerkiksi näkyvyyttä ja kontakteja.  Mitä kaikkea ilmainen työ tarkoittaa muotoilualalla? Mitä vaikutuksia ilmaisella työllä voi olla koko alaan?  

Tervetuloa mukaan toiseen ammattietiikka-työpajaan, jossa syvennymme ilmaisen työn kulttuuriin muotoilualalla ja pyrimme löytämään keinoja muuttaa ilmaisen työn kulttuuria. Työpajan tavoitteena on, että osallistujat jakavat ja pohtivat yhdessä tapoja ehkäistä ilmaisen työn kulttuuria käytännössä. Luvassa siis käytännön vinkkejä, vertaistukea ja uutta ajateltava! 

Näin osallistut ammattieettisen ohjeiden kehittämiseen: 

👉 1. Ilmoittaudu työpajaan. 

Ilmoittautumiseen

👉 2. Vastaa lämmittelykysymykseen – osallistu yhteiskehittämiseen, vaikka et pääsisi työpajaan.

Lämmittelykysymys

👉 3. Saavu paikalle Zoom-alustalle! 

Syksyn 2022 aikana päivitämme muotoilijan ammattieettiset ohjeet. Tätä varten järjestämme kolme osallistavaa työpajaa Ornamon jäsenille.

Lue lisää projektista

#reilumuotoilutyö

  • Saavutettavuus

  • Ornamon turvallisemman tilan periaatteet

  • Mitä ovat muotoilijan ammattieettiset ohjeet?

Ammattieettiset ohjeet

Yhteisömme jäsenet sitoutuvat noudattamaan suunnittelijan ammattieettisiä ohjeita. Tällä sivulla esittelemme sekä suunnittelijan että muotoilualan yrityksen ammattieettiset ohjeet.Ohjeet linjaavat toimintatapoja niin toimeksiantajan, ammattikunnan kuin kollegoidenkin…