online
Alkaa: 26.10.2021 klo 16.30
Päättyy: 26.10.2021 klo 18.00
Sijainti :

Webinaarisarja palvelumuotoilijoille: Kiteytys

QASWUA Banneri

Tervetuloa mukaan palvelumuotoilijoille suunnatun webinaarisarjan virtuaalitapahtumiin!

Qaswua Design & Development Oy:n webinaarisarja on suunnattu erityisesti aloittaville palvelumuotoilijoille, jotka tarvitsevat apua oman osaamisensa tunnistamisessa, kiteyttämisessä ja viestimisessä sekä myyntitaitojensa kehittämisessä. Webinaarisarjan avulla innostamme ja rohkaisemme osallistujia oman polkunsa löytämiseen sekä tarjoamme näkökulmia ja eväitä sen saavuttamiseen.

Palvelumuotoilijan osaamisen tunnistaminen ja ammattitaidon kiteyttäminen on yksi tärkeimpiä vaiheita niin työnhaussa, kehityskeskusteluun valmistautumisessa kuin oman yrityksen brändäyksessä tai oikeastaan missä tahansa tilanteessa, jossa pääset kertomaan osaamisestasi. Tässä webinaarissa saat näkökulmia ja vinkkejä siihen, miten onnistua paremmin oman osaamisen tunnistamisessa ja kiteyttämisessä.

Webinaarissa käsittelemme aihetta mm. seuraavien kysymysten kautta:

  • Millaista osaamista erilaiset palvelumuotoilijan urasuunnat edellyttävät?
  • Miten urasuunnan valinta vaikuttaa oman osaamiseni kiteyttämiseen?
  • Miten voin tunnistaa ja kiteyttää urasuuntaani sopivan osaamiseni?
  • Voiko työnhakijakin tuotteistaa osaamistaan vai sopiiko se vain yrityksille?
  • Miten tuotteistaminen voi auttaa oman osaamiseni kiteyttämisessä ja ”myynnissä”?

Webinaarisarja on ensisijaisesti Ornamon jäsenille, mutta siihen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki aiheesta kiinnostuneet. Muotoilualan asiantuntijajärjestö Ornamo on myöntänyt webinaarisarjalle aluetoimintarahoituksen, mikä mahdollistaa Ornamon jäsenille maksuttoman osallistumisen webinaarisarjaan. Ornamon jäsenille on varattu 25 paikkaa jokaiseen webinaariin ja ne täytetään ostojärjestyksessä. Huom! Kaikki Ornamon jäsenten maksuttomat paikat on täytetty. Maksullinen ilmoittautuminen on yhä mahdollista.