Ota yhteyttä

Löydät Ornamon toimiston osoitteesta

Annankatu 16 B 35–36
00120 Helsinki

Puh. +358 46 878 2569
office(at)ornamo.fi

 

Ornamon hallituksen tiedot löydät täältä. 

Jos haluat jakaa viikkotiedotteessa uutisen, avoimen työpaikan tms., lähetä viestisi osoitteeseen info(at)ornamo.fi.

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

ftwitter ininsta youtube

 • Minna Borg

  SIOn pääsihteeri, Ornamon markkinointikoordinaattori, TaM

  +358 46 878 2570

  minna.borg(at)sio.fi

  Olen Sisustusarkkitehdit SIOn pääsihteeri. Ornamossa vastaan maksullisesta ilmoitusmyynnistä ja yritysyhteistyöstä: lehti, viikkotiedote ja logonäkyvyydet. Ota minuun yhteyttä, kun haluat ilmoittaa maksullisesti.

  Ornamon viikkotiedotetta ja lehteä toimittaa Maija Toivonen, muu kuin ilmoitusaineisto ja tiedustelut os: info(at)ornamo.fi.

 • Salla Heinänen

  Ornamon toiminnanjohtaja, VTM

  salla.heinanen(at)ornamo.fi

  Ornamon toiminnanjohtajana luotsaan järjestön strategista ja operatiivista toimintaa sekä pidän Ornamon jäsenistön osaamista ja muotoilun vaikuttavuutta esillä erilaisissa verkostoissa.

 • Petra Ilonen

  Projektipäällikkö, TaM

  Muotoilu

  +358 46 878 2572

  petra.ilonen(at)ornamo.fi

  Toimin muotoilun asiantuntijana ja projektipäällikkönä. Vastaan Ornamon muotoilijoiden jäsenpalveluista, monista hankkeistamme ja kansainvälisistä suhteista. Minulla on asiantuntijuutta muotoilualalta jo 30 vuoden ajalta. Ota yhteyttä jäsenyyteen liittyvissä ja ammatillisissa asioissa. Voit myös varata henkilökohtaisen neuvonta-ajan. Kesälomalla 9.7. - 16.8.

 • Jussi Ilvonen

  Lakimies, OTM

  +358 43 2112 723

  jussi.ilvonen(at)ornamo.fi

  Neuvon Ornamon jäseniä työelämäjuridiikkaan, aineettomiin oikeuksiin, sopimuksiin, palkkaukseen, hinnoitteluun ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa (puhelinajat ma & to klo 9-17). Toimin lisäksi projektipäällikkönä ja asiantuntijana alaa kehittävissä mm. aineettomiin oikeuksiin liityvissä projekteissa ja vastaan Ornamon muotoilukilpailukonsultaatiosta.

 • Oona Lahtinen

  Oona Lahtinen

  Talous- ja hallintoassistentti

  +358 44 4931105

  oona.lahtinen(at)ornamo.fi

  Ornamossa tehtävänäni on avustaa talous-ja hallintosihteeri Outi Liusvaaraa erilaisissa taloushallinnon tehtävissä, kuten sähköiseen taloushallintoon siirtymisessä.

 • Outi Liusvaara

  Outi Liusvaara

  Talous- ja hallintosihteeri, HSO, TaM

  +358 46 878 2569

  outi.liusvaara(at)ornamo.fi

  Vastuullani on Ornamon taloushallinto sekä jäsenlaskutus. Ilmoita minulle, jos yhteystietosi muuttuvat tai sinulla on jäsenmaksuun liittyviä kysymyksiä. Vastaan liittymisestä KOKO-kassaan ja TEK-kaksoisjäseneksi.

 • Elina Perttula

  Asiantuntija, muotoilija AMK, VTK

  +358 43 211 0755

  elina.perttula(at)ornamo.fi

  Vastaan Ornamossa Suomalainen huonekalu - suunnittelukilpailu 2020 -hankkeen viestinnästä. Työskentelen myös Taide käyttöön -hankkeessa.

 • Miisa Pulkkinen

  Viestintäpäällikkö, yhteiskuntat. kand.

  Ornamo

  +358 40 523 9984

  miisa.pulkkinen(at)ornamo.fi

  Vastaan Ornamon viestinnästä: jäsenlehdestä, nettisivuista, somekanavista sekä media-, jäsen- ja sidosryhmäviestinnästä. Ota minuun yhteyttä, jos haluat tietää Suomen muotoilun kentästä ja Ornamon asiantuntemuksesta.

 • Anna Rikkinen

  Asiantuntija, B.Des, Artenomi AMK

  Taide

  +358 44 743 3577

  anna.rikkinen(at)ornamo.fi

  Toimin Ornamossa nykytaidekäsityön asiantuntijanana ja projektipäällikkönä. Vastaan Teosmyynti -tapahtumasta sekä julkisten tilojen taidekonsultoinnista. Voit varata henkilökohtaisen neuvonta-ajan, jossa käymme läpi taiteilijan ammattiin liittyviä asioita. Neuvon myös ATA Carnet -asiakirjan hankinnassa.
  Vastaan mielelläni kysymyksiin Euroopan Sosiaalirahaston rahoittamista hankkeista kuten Taide käyttöön 2018-2021 sekä Taiteen markkinatutkimus 2014.
  Tavoitat minut maanantaista keskiviikkoon.

 • Maija Toivonen

  Maija Toivonen

  Viestintäasiantuntija, FM

  +358 44 769 3500

  maija.toivonen(at)ornamo.fi

  Vastaan Ornamon hanke- ja päivittäisviestinnästä, kuten sosiaalisesta mediasta, verkkosivuista ja viikkotiedotteesta. Koordinoin myös Ornamon opiskelijatoimintaa.

 • Hilla Uotila

  Hilla Uotila

  Asiantuntija, HuK

  Ornamo ry

  +358 44 762 0509

  hilla.uotila(at)ornamo.fi

  Vastaan Ornamon Teosmyynnin 2021 verkkotuotannosta. Työskentelen Ornamon hankkeissa Making the Market ja Aineetonta ansaintaa maailmalta, sekä teen koulutussuunnittelua.