Yritysjäsenyys

Muotoiluyrittäjä, asiantuntijamme ovat apunasi, kun pohdit yrityksen perustamista tai haluat kehittää liiketoimintaasi.

Mitä saat yritysjäsenenä?

Ornamon yritysjäsenenä yrityksesi on osa 2800 muotoilun ammattilaisten yhteisöä ja verkostoa. Pääset nauttimaan Ornamon tapahtumista ja koulutuksista, vertaistuesta- ja verkostoitumistilaisuudet sekä kansainvälisistä kontakteista.

Lakineuvonta

  • Ornamon lakimiehen neuvontapalvelut yrityksen oikeudellisissa asioissa, kuten sopimukset, IPR, kaupallistaminen ja yhtiöoikeus
  • Palvelu on jäsenille maksuton kolme tuntia vuodessa, sen jälkeen 100 € / tunti (maksimi yhteensä 10 h).

Juridiset palvelut edulliseen jäsenetuhintaan

Lexian asiantuntijat avustavat Ornamon jäseniä aineettomien oikeuksien suojaamisessa, hallinnoimisessa ja kaupallistamisessa. Laajan IPR-osaamisen vahvuuksia ovat pitkäaikainen kokemus luovilta aloilta sekä kansainvälinen osaaminen.

Juridiset palvelut etuhintaan 275 € / h + alv.

Dottir auttaa muotoiluyrityksiä varmistamaan, etteivät innovaatiot ja luovan työn tulokset valu hukkaan tai jää hyödyntämättä. Dottirin asiantuntijat auttavat Ornamon jäseniä IPR:n suojaamisessa, puolustamisessa ja hyödyntämisessä kansainvälisesti, sekä erilaisten liiketoimintaa tukevien kaupallisten sopimusten laatimisessa.

Dottirin asianajopalvelut Ornamon yritysjäsenille etuhintaan 250 € / h + alv (norm. 300 € / h + alv).

Vakuutukset

LähiTapiolan tavoitteena on mahdollistaa yrityksesi henkilöstön hyvinvointi ja turvallisuus sekä auttaa hallitsemaan yrityksen liiketoimintaan liittyviä riskejä – koskevat ne sitten henkilöstöä, omaisuutta tai toimintaa. Turvaamme yrittäjien ja yritysten liiketoiminnan jatkuvuutta, jotta yritykset voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.

LähiTapiola yhteydenotot sekä tarjous: teemu.pietilainen@lahitapiola.fi.

Lähi Tapiolan tarjous yritysjäsenet

06.04.2020
89 kt

Muut palvelut ja edut

AKY – Akavalaiset yrittäjät / Suomen Yrittäjät tarjoavat yrittäjän palvelupaketin edulliseen jäsenintaan. Palvelupaketti avaa pääsyn Suomen Yrittäjien jäsenetuihin (ei sis. jäsenyyttä sen paikallisyhdistyksissä), ja siihen siältyy mm. alennukset Fennian vakuutuksista, kevytyrittäjäpalveluista ja verkkokauppa-alustasta sekä koulutukset, yrittäjyystapahtumat, neuvontapalvelu ja asiakirjapankki.

Palvelupaketin hinta Ornamon yritysjäsille: 95 € / vuosi (normaali hinta porrastettu yrityksen koon mukaan).

Pääset hankkimaan ja lataamaan palvelupaketin suoraan Suomen Yrittäjien kotisivuilta.

Muotoilualan uutiset

  • Ornamon jäsenkirje
  • Ornamon lehti

”Yritysjäseneksi liittyminen oli melko lailla itsestäänselvyys. IPR- ja sopimusasiat edellyttävät juridista osaamista ja iloitsemme helposta avusta Ornamon kautta.”

Yhteistyössä:

Kysy yritysjäsenydyestä

Iiris Adenius, juristi
iiris.adenius(at)ornamo.fi
p. +358 43 211 2723