Tervetuloa yritysjäseneksi!

Vuodesta 2020 alkaen Ornamo on myös muotoiluyritysten yhteisö. Yritysjäsenenä olet mukana varmistamassa, että muotoilualan ammattieettiset periaatteet ja parhaat käytännöt toteutuvat. Valvomme yritysten etua, ja ajamme parempia muotoilun tilaamisen käytäntöjä.

Ornamon 2 700 jäsentä muodostavat muotoilualalla työskentelevien korkeakoulutettujen ammattilaisten ainutlaatuisen yhteisön ja verkoston.

Tarjoamme yritysjäsenille

Lakineuvonta

Ornamon lakimiehen neuvontapalvelut yrityksen oikeudellisissa asioissa, kuten sopimukset, IPR, kaupallistaminen ja yhtiöoikeus. Palvelu on jäsenille maksuton kolme tuntia vuodessa, sen jälkeen 100 € / tunti (maksimi yhteensä 10 h).

Juridiset palvelut edulliseen jäsenetuhintaan

Lexian asiantuntijat avustavat Ornamon jäseniä aineettomien oikeuksien suojaamisessa, hallinnoimisessa ja kaupallistamisessa. Lexian laajan IPR-osaamisen vahvuuksia ovat pitkäaikainen kokemus luovilta aloilta sekä kansainvälinen osaaminen. Juridiset palvelut etuhintaan 275 € / h + alv. Lue lisää

Dottir auttaa muotoiluyrityksiä varmistamaan, etteivät innovaatiot ja luovan työn tulokset valu hukkaan tai jää hyödyntämättä. Autamme Ornamon jäseniä IPR:n suojaamisessa, puolustamisessa ja hyödyntämisessä kansainvälisesti, sekä erilaisten liiketoimintaa tukevien kaupallisten sopimusten laatimisessa. Dottirin asianajopalvelut Ornamon yritysjäsenille etuhintaan 250 € / h + alv (norm. 300 € / h + alv).

Vakuutukset

LähiTapiolan tavoitteena on mahdollistaa yrityksesi henkilöstön hyvinvointi ja turvallisuus sekä auttaa hallitsemaan yrityksen liiketoimintaan liittyviä riskejä – koskevat ne sitten henkilöstöä, omaisuutta tai toimintaa. Turvaamme yrittäjien ja yritysten liiketoiminnan jatkuvuutta, jotta yritykset voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa. LähiTapiola yhteydenotot sekä tarjous: teemu.pietilainen@lahitapiola.fi

Tutustu LähiTapiolan tarjoukseen (PDF)

Tapahtumat ja koulutukset

Pääset mukaan verkostoitumaan tapahtumiimme ja koulutuksiimme.

Muut palvelut ja edut

AKY – Akavalaiset yrittäjät / Suomen Yrittäjien palvelupaketti edullisella hinnalla 95 eurolla / vuosi: Ornamon yritysjäsenenä säästät, sillä muutoin Suomen Yrittäjien palvelut on porrastettu yrityksen koon mukaan. Kun liityt Ornamon yritysjäseneksi, saat palvelupaketin suoraan Suomen Yrittäjien kotisivuilta. Palvelupaketti avaa pääsyn Suomen Yrittäjien jäsenetuihin, mutta se ei sisällä jäsenyyttä sen paikallisyhdistyksissä. Palveluita ovat mm. alennukset Fennian vakuutuksista, kevytyrittäjäpalveluista ja verkkokauppa-alustasta sekä koulutukset, yrittäjyystapahtumat, neuvontapalvelu ja asiakirjapankki.

Ajankohtaiset muotoilualan uutiset

Sähköinen jäsenkirje joka torstai
Ornamon jäsenlehti

”Yritysjäseneksi liittyminen oli melko lailla itsestäänselvyys. IPR- ja sopimusasiat edellyttävät juridista osaamista ja iloitsemme helposta avusta Ornamon kautta.”

Ornamon yritysjäsenyyden edellytykset

Yritys tai elinkeinonharjoittaja toimii muotoilun tai taideteollisuuden alalla
tai
Yritys edistää merkittävällä tavalla muotoilua / yrityksellä on merkittävää
toimintaa muotoilun alalla
ja
Jäseneksi hakevan yrityksen palveluksessa tai elinkeinonharjoittajana on vähintään yksi henkilö, joka on Ornamon henkilöjäsen.

Yritysjäsenenä sitoudut noudattamaan Ornamon yritysjäsenten eettisiä ohjeita.

Kysy lisää yritysjäsenyydestä:

Petra Ilonen, asiantuntija
petra.ilonen@ornamo.fi
+358 46 878 2572

Yhteistyössä: