Antalis Interior Design Award 2019

Antalis Euroopan johtavana papereiden ja visuaalisen kommunikaation ratkaisujen toimittajana vahvistaa asemaansa sisustussuunnittelun markkinalla julkistamalla Antalis Interior Design Award 2019 -kilpailun, joka käynnistyy 1.10.2019. Tämä toisen kerran järjestettävä kilpailu kokoaa yhteen erilaisiin tiloihin tehtyjä ainutlaatuisia ja persoonallisia sisustustoteutuksia ympäri maailmaa. Antalis Interior Design Award -kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 ja se oli menestys. Kilpailuun osallistui lähes 350 projektia 29 eri maasta. Antalis Interior Design Award -kilpailusivustolla oli 40.000 kävijää, lisäksi mukana oli laajaa media- ja SoMe-näkyvyyttä.

Arkkitehdit, suunnittelijat, tulostajat, yritykset ja alan oppilaitokset kutsutaan osallistumaan kilpailuun 1.10.2019–31.1.2020 välisenä aikana. Kilpailuun osallistumisen edellytyksenä on, että 1.1.2018 jälkeen toteutetussa/käynnistetyissä projektissa on käytetty vähintään yhtä Antaliksen valikoimaan kuuluvaa materiaalia. Kilpailutyöt voidaan syöttää suoraan www.antalisinteriordesignaward.com -kilpailusivustolle 1.10.2019–31.1.2020 välisenä aikana. Kaikki kilpailuun hyväksytyt työt tulevat näkyviin sivuston Gallery-osoissa tarjoten näkyvyyttä osallistujille kilpailuajan päättymiseen saakka.

TUOMARISTO

Omaperäisyys ja kekseliäisyys ovat Antalis Interior Design Award -kilpailun tunnusmerkkejä. Luovimmat, innovatiivisimmat ja lahjakkaimmat projektit valitseva tuomaristo koostuu maailmalla tunnetuista merkittävistä kansainvälisistä design-alan toimijoista:

ACCOR: Fernand Benmouffek, Design Director – France
FESPA: Graeme Richardson-Locke, Technical support manager – UK
HP: Paula Caramasu, EMEA Marketing Manager – Spain
IWG GROUP: Christophe Burckart, Country Manager France & Monaco – France
PECLERS:  Karin Schmitz, Business Development Director – Germany, Austria, Switzerland
SAGUEZ PARTNERS:  Yann Mignot, Design Director Associate – France
ANTALIS: Agnes Lafarge, International Marketing Manager Visual Communication

KILPAILUN SARJAT

Completed projects

Kilpailussa palkitaan hienoimmat projektit, jotka ovat valmistuneet tai jotka on saatettu alulle vuonna 2018 tai sen jälkeen. Ammattilaiset voivat kilpailla yhdessä tai useammassa seuraavista kategorioista: Hospitality, Retail, Office, Home ja Public building.

Blank 3D model projects – Coworking

Ammattilaisille ja alan oppilaitoksille, joilla ei ole valmista tai meneillään olevaa kilpailuun lähetettävää projektia, Antalis antaa mahdollisuuden näyttää kykynsä valmiin 3D-mallin avulla. Jokainen voi luoda tyhjään työtila-pohjaan oman ratkaisunsa Antaliksen suurkuvavalikoimaa hyödyntäen. Voittaja saa palkinnoksi 2.500 €

Public recognition Award

Kaikkia kategoreita yhdistävä palkinto annetaan osallistujalle, jonka projekti saa eniten ”tykkäyksiä” Antalis Interior Design Award -nettisivuilla.

The Textile ja Architectural Films Awards

Koska Antalis haluaa tuoda esiin luovuutta erilaisia materiaaleja käyttämällä, se on lisännyt kilpailuun mukaan kaksi uutta kategoriaa: The Textile ja Architectural Films. Antaliksen tekstiilituotteita ja/tai sisustuskalvoja projektissaan hyödyntänyt osallistuja voi samalla osallistua tilanteen mukaan myös toiseen tai molempiin näistä kategorioista.

Yhdeksän voittajaa julkistetaan FESPA-messuilla Madridissa maaliskuussa 2020. He hyötyvät laajasta näkyvyydestä mediassa, kilpailusivuston Gallery-osiossa, sosiaalisessa mediassa, Antaliksen nettisivuilla sekä kansainvälisissä tapahtumissa ja asiakastilaisuuksissa ympäri Eurooppaa ja Euroopan ulkopuolellakin.

Antalis Oy:n Visual Com –liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen kommentoi “Vuonna 2017, jolloin Antalis Interior Design Award järjestettiin ensimmäisen kerran, mukana oli kahdeksan projektia Suomesta. Uskon, että sen jälkeen tietämys personoidun sisustamisen mahdollisuuksista on huomattavasti lisääntynyt ja varmasti myös projekteja on valmistunut melkoinen määrä. Nyt ne kannattaa kaivaa esiin ja laittaa mukaan kilpailuun, sillä tekijöillä on hyvät mahdollisuudet saada kilpailusivuston ja viestinnän kautta lisää tunnettuutta ja kontakteja kansainväliselläkin tasolla.”

LISÄTIETOA

Antalis Oy, Mika Pöllänen, puh. 050 527 9481, mika.pollanen@antalis.com

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään (Euronext Paris: ANTA), joka on Euroopassa johtava papereiden ja teollisen pakkaamisen tukkukauppa sekä merkittävä toimija (nro 2) suurkuvatulostusratkaisuissa. Antalis toimii 41 eri maassa 5200 työntekijän voimin ja sen liikevaihto vuonna 2018 oli 2,3 mrd euroa. Suomessa Antalis Oy:n toimipiste sijaitsee Vantaalla. Vuonna 2018 Antalis Oy:n palveluksessa oli 36 henkilöä ja liikevaihto oli 28,2 milj. euroa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät graafiset paperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, tulostuspaperit, kirjekuoret, hygienia- ja kattaustuotteet, suurkuvatulostusmateriaalit, -telineet ja -laitteet sekä pakkausmateriaalit ja -ratkaisut. Tutustu yritykseemme: www.antalis.fi.