Fennia Prize 20

Fennia Prize 20 – erotu strategisella muotoiluosaamisella

Fennia Prize 20 -muotoilukilpailu on käynnissä. Kilpailussa palkitaan yrityksiä ja organisaatioita, jotka käyttävät muotoilua strategisesti liiketoiminnassaan, tavoitteenaan kilpailukyky ja kansainvälinen kasvu.

Kilpailuun voidaan ilmoittaa tuotteita, konsepteja ja palveluita, joiden suunnittelemisessa ja toteuttamisessa, tuotekehityksessä, valmistuksessa ja brändissä muotoilua on käytetty kokonaisvaltaisesti ja innovatiivisesti.

Fennia Prize 20 -kilpailun järjestävät Design Forum Finland, Fennia-konserni, Elo ja Patentti- ja rekisterihallitus (PRH). Palkintosumma vuonna 2020 on yhteensä 35 000 € ja sen lahjoittavat Fennia-konserni ja Elo. Fennia Prize Grand Prix on arvoltaan vähintään 15 000 €. Loppusumman jakamisesta päättää palkintolautakunta. Lisäksi Patentti- ja rekisterihallitus jakaa kilpailussa yhden 5 000 € suuruisen IPR-palkinnon.

Ilmoittautumisaikaa kilpailuun on jatkettu hakijoiden toiveesta 31.10.2019 saakka. Fennia Prize -palkintojen voittajat ja kunniamaininnan saajat valitsee muotoilun ja elinkeinoelämän asiantuntijoista koostuva palkintolautakunta.

Fennia Prize 20 on osa Design Forum Finland Awards -kokonaisuutta ja palkinnon saajat julkistetaan keväällä 2020 Design Forum Finland Awards -tilaisuudessa.