Gruppo iD -appin käyttöohje

  1. Lataa puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta (App Store ja Google Play) appi Gruppo iD. Logo on keltainen ja appin kehittäjä on Gruppo Software Oy.

2. Klikkaa lataamasi Gruppo iD appin REKISTERÖIDY-painiketta. Käytä rekisteröityessäsi samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet ilmoittanut Ornamolle (Osoite, johon Jäsenkirje tulee mikäli olet tilannut sen).

Mikäli palvelu ei tunnista sähköpostiosoitettasi, ota yhteyttä Gruppon asiakaspalveluun tuki@gruppo.fi tai 050 402 3099.

3. Sähköpostiisi lähetetään linkki. Klikkaa linkkiä ja viimeistele rekisteröityminen asettamalla itsellesi salasana.

4. Avaa lataamasi Gruppo iD appi, klikkaa KIRJAUDU-painiketta, syötä salasana. Ornamon jäsenkortti tulee näkyviin.

Käyttö

Gruppo iD -appissa näkyvää jäsenkorttia napauttamalla esiin tulee pudotusvalikot, joista voit tarkastella Ornamon jäsenkirjeitä, kutsuja ja laskuja.

WWW- painiketta napauttamalla pääset Ornamon verkkosivuille.

Jäsenedut-painike avaa myös Ornamon verkkosivuilta löytyvän jäsenedut-sivun, josta voit tarkistaa, minkälaisia jäsenetuja saat Ornamon jäsenenä.

Jäsenkirjeet-painiketta napauttamalla aukeaa pudotusvalikko, josta voit lukea viimeisimmät jäsenkirjeet. Kutsut valikosta näet Ornamon sinulle lähettämät kutsut.

Laskut-osiosta näet omat laskusi. Laskun kohdalla näkyy, onko laskun tila maksettu vai avoin. Voit siis tarkistaa suoraan sovelluksesta, oletko maksanut jäsenmaksulaskun. Huomaathan, että laskun tila päivittyy vasta kun maksu on käsitelty Ornamossa.

Laskua napauttamalla voit tarkastella laskun maksutietoja. Keltaiset painikkeet oikeassa reunassa kopioivat tiedot leikepöydälle. Esimerkiksi virtuaaliviivakoodi-kohdasta löytyvää keltaista painiketta napauttamalla kopioit virtuaaliviivakoodin, jota voit käyttää laskun maksamiseen pankkisi mobiilisovelluksessa.

Asetukset-kohdasta voit muokata omia tietojasi. Voit myös vaihtaa sovelluksen kieltä (vaihtoehdot ovat suomi ja englanti). Nämä muutokset päivittyvät sovelluksesta myös Ornamon järjestelmään. Huomaathan, että sähköpostiosoitetta ei voi muuttaa sovelluksessa. Osoitteenmuutoksen voi tehdä aina jäsenrekisteriin asti päivittyen apin kohdasta Asetukset/Muokkaa profiilia.

Laskunäkymä Gruppo iD-sovelluksessa, kuvallinen ohje sovelluksen käyttöön.

Voit päivittää omat yhteystietosi, kuten sähköpostiosoitteen, katuosoitteen ja puhelinnumeron, sovelluksen muokkaa profiilia-kohdasta.