Helsinki-Vantaan lentoasema. Juna-asema.

Ornamon kilpailupalvelu

Lisäarvoa liiketoimintaan muotoilukilpailulla

Saat valmiin paketin

Me mietimme puolestasi, mitä kaikkea pitää huomioida, jotta muotoilukilpailu onnistuu.

Ornamo on konsultoinut kilpailuja jo vuodesta 2002 lähtien. Kilpailuissa sovelletaan Ornamon kilpailusääntöjä, jotka perustuvat kansainvälisen World Design Organization’in luomiin ohjeisiin kilpailun järjestämisestä. Niiden avulla sekä tilaaja että suunnittelija saavat parhaan mahdollisen kokemuksen muotoilukilpailusta. 

Miksi järjestäisin muotoilukilpailun?

Kilpailu on erinomainen tapa löytää uusia innovaatioita ja yrityksen tavoitteiden mukaista suunnitteluosaamista. 

Kilpailun avulla saat useita eri vaihtoehtoja mahdollisista uusista tuotteista, palveluista tai konsepteista. Voit vertailla erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen ominaisuuksia kuten ekologisuutta, kaupallista potentiaalia, toiminnallisuutta tai kustannuksia – ja valita asiantuntijaraadin avulla parhaan ehdotuksen voittajaksi.

Mihin muotoilijat tuovat ratkaisuja?

Ornamon kilpailupalvelun avulla tavoitat juuri sinun yrityksesi toimialaan erikoistuneet suunnittelun asiantuntijat.

Muotoilijat ovat työssäänerikoistuneita ammattilaisia, joidenosaamista ovat niin fyysisten kuindigitaalisten tuotteiden, palveluiden jakonseptien suunnittelu. 

Uusien tuotteiden lisäksi muotoilukilpailun avulla voidaan löytää esimerkiksi systeeminen ratkaisu, jolla pyritään vaikuttamaan yrityksen tuotantoon tai toimintaan kokonaisvaltaisella suunnittelulla. Muotoilijoiden osaamisalueisiin kuuluvat vahvasti kestävän kehityksen tavoitteita edistävä elinkaariajattelu, materiaaliosaaminen sekä palvelumuotoilu osallistavine menetelmineen 

Valkoinen muoto kuvituskuva

Valitse palvelu juuri sinun tarpeisiisi

BASIC alkaen 1900 €

Järjestä muotoilukilpailu vaikuttavasti ja turvallisesti. Saat käyttöösi muotoilun asiantuntijan ja juristin palvelut. Kohdennettu markkinointi ja viestintä tavoittavat muotoilun huippuosaajat.

PREMIUM alkaen 3200 €

Ota kilpailusta kaikki hyöty irti. Konsultointipalvelumme on käytössäsi kilpailun edetessä. Laadimme sinulle ehdotuksen kilpailubudjetista ja autamme saavuttamaan julkista näkyvyyttä kilpailulle.

RÄÄTÄLÖITY

Kaipaatko räätälöityä palvelua? Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja autamme sinua löytämään juuri teille  sopivan palvelun.

Kilpailupalvelu sisältää

BasicPremium
Kilpailuohjelman laadinnassa avustaminen✔️ ✔️ 
Kilpailubudjetin laadinta✔️ ✔️ 
Juristin laatimat kilpailusäännöt✔️  
Konsultointipalvelumme käytössä kilpailun edetessä✔️ 
Rekisteriselostepohja✔️ 
Ehdotus palkintolautakunnan jäsenistä✔️ ✔️ 
Ornamon logo käytössä✔️ ✔️ 
Markkinointimateriaalit ja näkyvyys Ornamon sosiaalisessa mediassa✔️ 
Näkyvyys Ornamon jäsenkirjeessä✔️ ✔️ 
Mediakontaktointi tai oman median palvelut✔️ 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja autamme sinua löytämään juuri teille sopivan palvelun!

Iiris Adenius, juristi
+358 43 2112 723
iris.adenius(at)ornamo.fi

Asiakkaitamme

Kilpailupalvelun asiakkaita

REFERENSSIMME

Suomalainen huonekalu – suunnittelukilpailu 2020

Muotoilija Juho Pasila ja Puulon Oy:n Risto Luoma ja Jaakko Järvi voittivat Suomalainen huonekalu – suunnittelukilpailun täyskoivuisella Railo-tuolilla. Kuva: Suvi Helmi

Puuteollisuusyrittäjät ry:n ja Ornamo ry:n kilpailussa etsittiin puuta hyödyntäviä uusia tuoteideoita puun jalostusarvon nostamiseksi ja paikallisen valmistuksen uudistamiseksi muotoilun avulla

Helsinki 5G -tukiasemien muotoilukilpailu

Helsingin kaupunki, Nokia ja Elisa etsivät uniikkia muotoilua katukuvaan tuleville Helsinki 5G –tukiasemille avoimen design-kilpailun avulla.

Veikkaus: Mahdollisuuksia Työvaatesuunnittelukilpailu

Veikkaus haki vaatesuunnittelukilpailulla uutta ilmettä noin tuhannelle asiakaspalvelutehtävissä toimivalle työntekijälleen.

Askon Säätiö: Home Revisited

Kansainvälisen Home Revisited -suunnittelukilpailun lähtökohtana oli ymmärtää mitä koti käsitteenä tulevaisuudessa merkitsee.